Τούρκος εθελοντής διαχειριστής του Open Directory Project καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Τούρκος εθελοντής διαχειριστής του Open Directory Project καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση για τη διαχείρηση της κατηγορίας ιστοσελίδων για το PKK στην υπηρεσία καταλόγου Open Directory Project ( http://dmoz.org/ )

Tουρκικό δικαστήριο επέβαλε στον O H. Ertas πονή φυλάκισης 10 μηνών και πρόστιμο 416 εκατομυρίων τουρκικών λιρών (περίπου 300 δολλάρια) για τη διαχείρηση της κατηγορίας ιστοσελίδων για το PKK στην υπηρεσία καταλόγου Open Directory Project ( http://dmoz.org/ ). Ο Εrtas που συνέβαλλε εθελοντικά στη σύνταξη του Open Directory Project την περίοδο (μέχρι το 2002) που ήταν φοιτητής στο Euphrat University, και διαχειριζόταν την κατηγορία με τα κουρδικά sites στο ODP, μην έχοντας προφανώς καμμιά ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που παραθέτονταν στην εν λόγω κατηγορία, κάποια εκ των οποίων αναφέρονται ή και ανήκουν στο PKK. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο slashdot, στην παρακάτω διεύθυνση:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License