Ανταπόκριση από την πορεία στην Κέρκυρα

...

Στην πορεία συμμετείχαν συνολικά γύρω στα 200 άτομα. Ξεκίνησε στις 6.30 από το κτίριο του τμήματος Ιστορίας και αφού -κρατώντας τη συνηθισμένη διαδρομή- διέσχισε την πόλη, κατέληξε στην πλατεία στο παλιό λιμάνι, έξω από το ΝΑΣΚΕ. Το μπλοκ των αναρχικών στο οποίο συμμετείχαμε αποτελούταν περίπου από 15-20 άτομα. Κρατούσαμε πανό με σύνθημα ''Ενάντια στη 'Δημοκρατία' των αφεντικών - αλληλεγγυη στους πολιτικούς κρατούμενους'', ενω μερικα απο τα συνθηματα που φωναχτηκαν ηταν ΄΄το παθος για τη λευτερια ειναι δυνατοτερο απ'ολα τα κελια΄΄, ΄κατω ολα τα κελια ειδικα - κανονικα΄΄, φυλακες στρατοι ψυχιατρεια, αυτη ειναι η δημοκρατια΄΄, ΄΄η εθνικη συνειδηση με αιμα ειναι βαμμενη, στον κοσμο των αφεντικων ειμαστε ολοι ξενοι΄΄, ΄΄το μονο που διδασκουν τα σχολεια, ειν'η υποταγη στην εξουσια΄΄, ΄΄ο πολεμος δεν ειναι εικονα στις ειδησεις, στο δρομο γεννιουνται οι συνειδησεις΄΄.

από παντού 18/11/2004 10:06 πμ.


σύντροφοι

από Aντώνης 18/11/2004 6:40 μμ.


...που μοιράστηκε πρωτοβουλιακά χθες πριν την πορεία: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=289389

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License