ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Ν.4

akoma merikes fotografies

post image

akoma merikes fotografies

Εικόνες:

από z_s 18/11/2004 1:39 πμ.


post image
........

Εικόνες:

από RED ALERT 18/11/2004 1:48 μμ.


Μια απορία εχω μόνο. Το να "απαιτεί" κανείς από μια κοπελα να είναι ντυμένη με αμπέχωνο και να μην "προσεχει την εμφάνιση της", πως ονομάζεται?? Σεξισμός, αντισεξισμός, άλλος "ισμός"??

από αντισεξιστής 18/11/2004 2:17 μμ.


Χτες είχα βάλει ένα σχόλιο για να σβηστούν τα σεξιστικά σχόλια για τις κνίτισες καθώς και η φωτογραφία. Τα σχόλια σβήστηκαν, παραδόξως όμως η φωτοραφία έμεινε. Η φωτογραφία πρέπει και αυτή να φύγει γιατί δημοσιεύτηκε για να "καταγγγείλει" ότι δύο "κυριλέ" κοπέλες ήταν στο μπλοκ της ΚΝΕ. Η φωτογραφία μάλιστα συνοδεύτηκε από χυδαία σχόλια. Πιστεύω ότι και η φωτό πρέπει να΄σβηστεί γιατί είναι μειωτική και για τις συφκεκριμένες κοπέλες και γενικά για τις γυναίκες.

Εγώ βλέπω απλά 2 κοπέλες που ειναι ντυμένες όπως η πλειοψηφία της γενιάς τους. Η άποψη ότι πρέπει οι "αριστεροί" να ξεχωρίζουν ακόμα και στην εμφάνιση, είναι μια ελιτίστικη άποψη που παραπέμπει στην λογική του "ξεχωρίζω από τη χαζή μάζα" (την πλέμπα ίσως?)! Βέβαια είναι λογικό μια τέτοια λογική να ευδοκιμεί σε χώρους που ειναι αποκομένοι από το κύριο σώμα της κοινωνίας και όπου πολλές φορές η "ξεχωριστή" ενδυματολογική επιλογή γίνεται να για καλύψει την....ανυπαρξία ξεχωριστής/διακριτής πολιτικής δρασης μέσα στην κοινωνία. Ο καθένας "ξεχωρίζει" όπως νομίζει...... Υ.Γ. Ήθελα να ήξερα πάντως, αν το "λιγούρι" που δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία θα την έπεφτε στην κοπελίτσα αυτή με το που θα του έσκαγε εστω ένα χαμόγελο ή θα τη "σνόμπαρε"!!! Εκτός και αν σε τέτοιες περιπτώσεις, τα "κριτήρια" αλλάζουν, που αυτό σημαίνει ότι άμα θέλουμε να βγάλουμε "γκόμενα", τότε τέτοιου είδους εμφανιση δε μας χαλά καθόλου, το αντίθετο μάλιστα. Τι σημαινει αυτό? Οτι για κάποιους έχει άλλη ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ η γυναίκα ως "θηλυκό" και άλλη ως "συντρόφισα". Στην πρώτη της "επιτρέπουμε" να ντύνεται έτσι, προς "τέρψην των οφθαλμών μας" Όταν όμως είναι για "σοβαρά πράγματα" όπως το Πολυτεχνείο ή καμμιά "πολιτική δουλειά", τότε πρέπει να φέρεταο/ντυνεται....υπεράνω!! Ναι όντως, σεξισμός πρέπει να'ναι!!

από ΄μια συντρόφισσα και παρεπιπτόντως γυναίκα 18/11/2004 3:10 μμ.


Νομίζω ότι με την κίνηση του το ματσό ΑΡΣΕΝΙΚΟ που αποφάσισε ποίον ανθρωπότυπο γυναίκας θα χρήσει 'επαναστατικό', 'γκομενέ' ή λαϊκό μίζερο και υποταγμένο στο mainstreaming των (σ)εξωφύλλων,αποδυκνύει όχι μόνο το πόσο ελιτιστής και κοινωνικόφοβικός είναι, αλλά και το πόσο σεξιστής και βαθεία υποκριτής. Για να την δημοσιεύσεις υποκριτή ηδονοβλεψία αυτή τη φωτογραφία σημαίνει ότι θεωρείς πως κάτι άξίζει να τραβήξει έστω και για λίγο την προσοχή μας. Τί είναι λοιπόν αυτό που πρέπει κατά την κρίση σου να μας κάνει εντύπωση; για πες μου; το ότι στον ανθρωπότυπο του διαδηλωτή-τριας παρουσιάζεται και αυτό το είδος; ή ότι έχει σηκωθεί λίγο το μπλουζάκι της μιας εκ των δυο και σε βοηθάει να φαντασιώνεσαι; Τι ακριβώς μας καλείς να απαξιώσουμε όλοι-ες μαζί οι εναλλακτικά σκεπτόμενες-οι;

από kagkouras 18/11/2004 7:44 μμ.


re kokkine synagerme an kratagan mayro kokkines paw stixima 8a fwnazes gia anarxikous kai anarxikes ton boreiwn proasteion. aytes tou kke apo pou hl8an dhlhdh apo to keratsini????

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License