Η πορεία στην Κομοτηνή (ΑΚ)

Το αντιεξουσιαστικό μπλόκ στην Κομοτηνη κατέληξε στις φυλακές σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Σινάν Μποσκούρτ (20 μέρες απεργία πείνας).

Στην Κομοτηνή η Αντιεξουσιαστική Κίνηση με 2 μικροφωνικές 1 στο παν/μιο την προηγουμένη και μια πρίν την πορεία έκανε κάλεσμα ώστε η πορεία του Πολυτεχνείου να μην καταλήξει ως συνήθως στο Σπαθί που είναι και μνημείο που στήθηκε απο την χούντα για την καθιερωμένη κατάθεση στεφανιών αλλά να οδηγηθεί στις φυλακές όπου κρατείται ο αγωνιστής Σινάν Μποσκούρτ. Στο κάλεσμα της ΑΚ ανταποκρίθηκαν περίπου 40 άτομα που αποτέλεσαν το αντιεξουσιαστικό μπλόκ καθώς και μέλη της ΔΑΡΑΣ σε ένα 2ο μπλόκ (περίπου 30 άτομα)στο μπλόκ της ΑΚ συμμετείχαν και τα ΕΑΑΚ. Η πορεία έφτασε τελικά στις φυλακές όπου φωνάχτηκαν για αρκετή ώρα συνθήματα υπέρ του ΤΑΥΛΑΝ. Μια πιο μαζική πορεία θα προσπαθήσουμε να καλέσουμε για την άλλη βδομάδα μαζί με υπόλοιπες οργανώσεις της Θράκης. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΛΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ-ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝ.

από κάποιοι που ήταν εκεί 18/11/2004 5:09 μμ.


Στην πορεία συμμετείχαν επίσης με 2 πανό άτομα του Αυτοδιαχειριζόμενου Χώρου Κομοτηνής, καθώς και αρκετοί ανένταχτοι - ανένταχτες.

από john john 19/11/2004 4:07 μμ.


ektos apo tis mikrofonikes pou mas leei o syntrofos pio pano itan kai enas typos apo ena tileoptiko kanali (topiko mallon) pou travouse me tin kamera tou anenoxlitos kai anti na ton poune kati ton afisane me tin isixia tou na travaei plana.mipos telika den itan apo ton antieksousiastiko xoro ta paidia kai itan proin kkedes; krima pantos giati den akoustike to paramikro gia ton EO 17N eno akoustikan sinthimata mono gia ton taylan.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License