«Λαθρο»μετανάστες: 80 στο Αλιβέρι, 10 στη Μυτιλήνη

Αυτούσιο το δελτίο τύπου του ΥΕΝ για τι σημερινές συλλήψεις μεταναστών...

ΑΠΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΜΕ Τηλ: 010-4178770, e-mail:tidis@yen.gr Fax: 010-4134286 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 21/09/2002 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Τις πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκαν στη νησίδα ''Καβαλιανή'' της περιοχής Αλιβερίου ογδόντα (80) λαθρομετανάστες (72 άνδρες - 6 γυναίκες - 2 παιδιά), Ιρακινοί Κουρδικής καταγωγής. Από τις Λιμενικές Αρχές της περιοχής διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους, που τους μετέφερε καθώς και των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Στο πλαίσιο των εντατικών και τακτικών περιπολιών από περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην θαλάσσια περιοχή Μυστεγνών Λέσβου μισό ν.μ. από την ακτή φουσκωτή κωπήλατη λέμβος στην οποία επέβαιναν τέσσερις (04) Αφγανοί λαθρομετανάστες. Επίσης, από την ίδια Λιμενική Αρχή εντοπίστηκαν στην θαλάσσια περιοχή Φυκιότρυπα Μυτιλήνης και άλλες δυο φουσκωτές κωπήλατες λέμβοι στις οποίες επέβαιναν έξι (06) Αφγανοί λαθρομετανάστες. Όλοι οι παραπάνω συνελήφθησαν και κρατούνται στην Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License