Αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία

Αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρτίας έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία σήμερα Τρίτη στις 7.30 μμ (μετά την πορεία για τον Ταϊλάν)

Οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους ισοπεδώνουν τη Φαλούτζα, το σύμβολο της Ιρακινής αντίστασης. Η διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθεί αδιάφορη. Στην Ελλάδα οι αριστερές και αντιπολεμικές οργανώσεις αδρανούν. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ "ΔΙΑΤΑΓΕΣ" ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑΊΛΑΝ) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. Να δούμε αν οι οργανώσεις θα κατέβουν σε μια διαμαρτυρία που δεν εχει σπονσορες.

από απορών 09/11/2004 12:20 πμ.


Γιατί συγκέντρωση κατευθείαν εξω από την Πρεσβεία και όχι πορεία;

από ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;; 09/11/2004 12:27 πμ.


ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΑΘΝΑΡ ΠΗΓΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΘΝΑΡ.

από αγανακτισμένος 09/11/2004 12:32 πμ.


Είπαμε να κάνουμε μια αυθόρμητη διαμαρτυρία (αλα Μαδρίτη). Δεν έχουμε βγάλει αφίσσες. Δεν έχει ανακονωθεί στις εφημερίδες. Δεν ξέρουμε πόσοι θα ειμαστε. Αμα ειμαστε 50 δεν μπορούμε να κλέισουμε όλο το κέντρο με πορεία. Αλλοστε καλό είναι να πάμε ολοι στην πορεία για Ταιλάν και μετα ολοι μαζί στην Πρεσβεία.

από #&% 09/11/2004 12:58 πμ.


Εναντια στην "τρομοκρατια" με τα το χτυπημα στο μετρο? καπωs ετσι δηλαδη? βρε ουουουου

από αγανακτισμένος 09/11/2004 1:09 πμ.


Εννοούμε τη διαμαρτυρία έξω από τα γρφεία τοθ Αθνάρ, που οδήγησε στην πτώση του. οχι την αλλη που στην κεφαλή της ήταν ο Αθνάρ, ο μπερλουσκόνι κ.λ.π.

-

από - 09/11/2004 2:58 πμ.


Ρε παιδια πως θα ειναι αυθορμητη αφου την προπαγανδιζετε απο εδω μεσα?

από απόψε 09/11/2004 9:19 πμ.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2004 (00:14 UTC+2) Σε έκτακτη αντιπολεμική διαδήλωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα καλούν, με αφορμή τις εξελίξεις στο Ιράκ, αύριο (Τρίτη), στις 8μμ, η Πρωτοβουλία Γένοβα 2001 και η Αντικαπιταλιστική Συμμαχία. «Δεν θα αφήσουμε τις κατοχικές δυνάμεις να κάνουν την Φαλούτζα νέα Γκερνίκα! Η επίθεση των αμερικανοβρετανικών δυνάμεων κατά της Φαλούτζα είναι το ξεκίνημα μιας φονικής επιδρομής κατά του προπύργιου της ιρακινής αντίστασης. Το ανδρείκελο τους, ο Ιγιάντ Αλάουι κήρυξε στρατιωτικό νόμο. Το παγκόσμιο αντιπολεμικό κίνημα απλώνει ασπίδα αλληλεγγύης στην ιρακινή αντίσταση. Ηδη στο Λονδίνο έγινε σήμερα μια πρώτη διαδήλωση ενώ στις ΗΠΑ ξεκινάνε από αύριο», επισημαίνεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών. «Ο Μπούς και τα γεράκια του Πενταγώνου πρέπει να πάρουν το μάθημα που τους αξίζει από το αντιπολεμικό κίνημα!», τονίζεται και επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση Καραμανλή «πρέπει να κλείσει εδώ και τώρα τις βάσεις της Σούδας και να σταματήσει να στηρίζει τις κατοχικές δυνάμεις στο Ιράκ με διευκολύνσεις».

Ο κόσμος άρχισε να διοργανώνει πορείες και οι οργανώσεις αναγκάζονται να τον ακολουθήσουν! Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι σημαίνει αυτό! Να ακολουθήσουν και άλλες οργανώσεις και να μην χρεωθεί την πορεία μόνο η Συμμαχία. ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 2 ΠΟΡΕΙΕΣ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License