Συμφωνία συνεργασίας σε στρατιωτικά θέματα Αλβανίας - Τουρκίας

Ένα έργο που επαναλαμβάνεται όπως πριν από μια δεκαετία. Περίεργες ημέρες διανύουμε...

[Η Αλβανία και η Τουρκία υπέγραψαν χθες συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας για το 2005. Η Τουρκία δεσμεύθηκε να συνεχίσει να συμβάλλει στην προσπάθεια των Τιράνων για μεταρρύθμιση του αλβανικού στρατού βάσει των προδιαγραφών του ΝΑΤΟ. Η Τουρκία βοηθά την Αλβανία να αναβαθμίσει μια ναυτική βάση και τη ναυτική της σχολή, να εκσυγχρονίσει ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο και να προωθήσει προγράμματα στρατιωτικής εκπαίδευσης. Οι δύο χώρες συζήτησαν, επίσης, τη μεταξύ τους συνεργασία για μια στρατιωτική πανεπιστημιακή σχολή και μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης αεροσκαφών. Η Αγκυρα στηρίζει σταθερά την προσπάθεια των Τιράνων για ένταξη στο ΝΑΤΟ μέχρι το 2007.] Όπως πάντα οι φασίστες στρατηγοί της Τουρκίας δεν χάνουν ευκαιρία να υποδαυλίζουν την ειρήνη, με όποιο τρόπο μπορούν. Αλλά και κάποιοι στην αλβανική κυβέρνηση, αντί να κοιτάξουν να χτίσουν κανένα νοσοκομείο της προκοπής ή να κάνουν κάποια παροχή στον απλό κόσμο που καταδυναστεύεται από τη φτώχεια του, αιθεροβατούν.

από apistos 06/11/2004 6:55 πμ.


Φιλαρακο συγγνωμη ,αλλα τα στοιχεια που δινεις ειναι αναληθη. Ειδικα γιαυτο το αεροδρομιο,εχει εγκαινιαστει απο τον τουρκο αρχηγο αεροποριας,εγινε με προσωπικη του επιβλεψη,βρισκεται δε σε ενα χωριο στις καταπτωσεις της πινδου,φυσικα προς την αλβανικη ενδοχωρα. Ειναι καταλληλο για φιλοξενια F-16 ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License