Κέρι ή Μπους: όχι Γιάννης , Γιαννάκης

Την Κική ή την Κωκώ;

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, επικρατεί μία γενικότερη τάση να πιστεύει ο κόσμος ότι στην αναμέτρηση αυτή ο Μπους είναι ο κακός και ο Κέρι ο καλός. Μπα! Και οι δύο το ίδιο χάλι είναι!!! Από τη στιγμή που και οι δύο χρηματοδοτούνται - άρα ελέγχονται - από τα βιομηχανικά μεγαθήρια της Αμερικής, τι να λέμε τώρα.... Πάλι η βιομηχανία όπλων και πετρελαίου θα κερδίσει τις εκλογές!

από tzimakos 28/10/2004 3:41 μμ.


.... kai oi alloi tha sfazoun, apla den tha leronoun....

από OWL 29/10/2004 12:16 πμ.


Τί Παπάγος, τι Πλαστήρας, ασπροι λύκοι, μαύροι λύκοι , όλοι οι λύκοι ίδιοι είναι".Δεν βάνετε μυαλό με τίποτα. Λες και δεν υπάρχει η άλλη Αμερική, του Τσόμσκυ να πούμε π.χ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License