Διάβασα το παρακάτω κάπου, δεν έχει σημασία που. Κι αυτό που έχω να πω είναι ΩΣ ΕΔΩ! Νομίζω ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Δεν έχουν πια ποιον άλλο να πιάσουν και αρχίζουν να στήνουν σκευωρίες. Με αρχή την χτεσινή σύλληψη. Μη τολμήσετε να πιάσετε συντρόφισσα! γιατί τότε θα σας γυρίσει μπούμεραγκ όλη αυτή η φάση που έχετε στρώσει. Σας καλώ όλους να βρίσκεστε σε εγρήγορση ωστε να αποτρέψουμε επιπλέον σκευωρίες! Να βγούμε στους δρόμους Λευτεριά σε όλους τους φυλακισμένους. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως πρόκειται για μία γυναίκα κάτοικο Αίγινας, η οποία είχε καταχωρισθεί ήδη στα αρχεία της Αντιτρομοκρατικής για πιθανή δραστηριοποίησή της στο «αντάρτικο πόλεως», καθώς και μία άλλη κάτοικο Νίκαιας, οι οποία είχε παλαιότερα σχέση με αντιεξουσιαστικές οργανώσεις στην Ιταλία. Σημαντικά στοιχεία φέρεται να έχει αντλήσει η ΕΛ.ΑΣ. από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε κρησφύγετο στον Πειραιά, κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο εφοπλιστής Κωστής Περατικός, η οποία χρησιμοποιήθηκε έως το 1999, πριν δηλαδή ενοικιαστεί η γιάφκα της οδού Δαμάρεως. Σημειώνεται ότι σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις έχουν καταγραφεί μαρτυρίες για την παρουσία δύο γυναικών σε επιθέσεις της 17Ν, με κυριότερη την εκτόξευση ρουκετών στα γραφεία της τότε ΕΟΚ, επί της Β.Σοφίας, το Δεκέμβριο του 1990.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License