Συνεχίζεται η δεύτερη μέρα του Φόρουμ, και τα πράγματα φαίνεται να σφίγγουν αρκετά. Ήδη, υπάρχουν αστυνομικοί στις πόρτες του εναλλακτικού Beyond που βινετοσκοπούν όσους μπαινοβγαίνουν, κάτι που όπως μου είπαν είναι απολύτος φυσιολογικό για το Λονδίνο, και δεν συνιστά καμιά ανησυχία. Θεωρείται πάντως πιθανό ότι η αστυνομία θα προσπαθήσει να εμποδίσει κάποιες από τις απογευματινές δράσεις, οπότε ίσως υπάρξει πρόβλημα. Υπάρχουν νέα από τις συλλήψεις, χθες, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς κατηγορίες, αλλά με μια προειδοποίηση. Παράλληλα στο Beyond υπάρχει ολοήμερη συζήτηση για το μεταναστευτικό, ενώ στο επίσημο Φόρουμ συνεχίζονται οι εκδηλώσεις, σήμερα το απόγευμα θα μιλήσει ο Δήμαρχος και αναμένεται να υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, και παρέμβαση πολλών εναλλακτικών χώρων. Στο Indymedia Center θα λειτουργεί ολοήμερο σύστημα ντισπάτς, για άμεση ενημέρωση από το τηλέφωνο, μπορείτe να ενημερώνεστε στο irc.indymedia.org ( #esf ) kai sto uk.indymedia.

από LA 16/10/2004 4:21 μμ.


Συζητείται σε συνέλευση διακοσίων ατόμων αυτή τη στιγμή, στο Beyond the ESF, η αποψινή δράση ενάντια στο επίσημο Φόρουμ, την ώρα που μιλάει ο (ομολογουμένως) απεχθής Δήμαρχος Λίβινγκστον. Υπάρχει η εκτίμηση ότι η αστυνομία θα προσπαθήσει να μπλοκάρει τη δράση.

από ΄Μπατσίλα 17/10/2004 4:19 πμ.


Γαμάτο και το Φόρουμ,αλλά ακόμα καλύτερο είναι το άντιφόρουμ. Σχολιάζετε τους θλιβερούς σεκιουριτάδες που έχουν εγκαταστήσει οι ακόμα θλιβερότεροι σεκίτες στο Λονδίνο, γίνεται και καλά για λόγους image και δικαιολογίας ύπαρξης διαμαρτυρία στο Φόρουμ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ; Είμαστε με τα καλά μας ή να βάλω τις φωνές;Ρε,αντί να τις κατεβάσετε ή να τους βάλετε έστω την πρώτη εφημερίδα που θα σας πουλήσει ο σεκίτης της γωνίας τι κάθεστε και συζητάτε; για το πόσο γαμάτα είναι να είσαι beyond forum?'H απλά αντιφόρούμ; ΝΤΡΟΠΗ!ΦΤΟΥ!και ξανά πάλι ΦΤΟΥ! Δηλαδή τι λέμε τώρα; Μπάτσοι και κάμερες αλλά μας είπαν να μην ανησυχούμε; γιατί ποιος θα τις δει; το πολύ πολύ η ΣΚΌΤΛΝΤ ΓΙΑΡΝΤ και ο Τόνυ με την Τσέρι όταν θα κάνουν ΖΑΠΙΝΓΚ ΣΤΟΥΣ....να μην πω μαλάκες γιατί είστε και σύντροφοι μου. Και δηλαδή ή αυτόνομοι χώροι πότε θα μας πούνε ν' ανησυχήσουμε; Δεν μου λέτε και μένα που χω μείνει χωρίς ΄"αυτόνομη γραμμή;"

από ΤΒΠ 17/10/2004 5:07 πμ.


Εμώ οι μπάτσοι είναι στις πόρτες και ρουφιανέβουν κανονικά τον κόσμο, αυτοί συζητάνε πως θα πάνε να αποδοκιμάσουν τον δήμαρχο (όχι ότι δεν του χρειάζεται...). Τζάμπα μάγκες!

από Fu Manchu 18/10/2004 5:46 μμ.


Τι είναι αυτό; Τμήμα Βορείων Προαστείων; Τελείως Βλαμμένος Παπάρας; Δεν καταλαβαίνεις τι είναι η αστυνομία στην Αγγλία. Μιλάμε για τη χώρα που έχει κάτι μύρια κάμερες, στο Λονδίνο μόνο έχει 6.000! Και δεν μπορείς να αντιληφθείς τι είναι η αστυνομία στην Αγγλία: καταγράφει τα πάντα, και για την παραμικρή διαμαρτυρία πας μέσα. Αν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από τους αυτόνομους χώρους, κάντο. Μη μας πρήζεις όμως με άγριο ζορηλίκι, εδώ είναι Ελλάδα, αλλά εκεί τα πράγματα είναι αλλιώς. Αλλά αν σου αρέσουν οι κάμερες που πέφτουν, δες εδώ http://www.resistance2003.gr/el/news/story.php?id=52

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License