Εκτακτο δικαστήριο: 6 Οκτωβρίου η απόφαση

Η δίκη που έγινε σε καθεστώς σιωπής, φτάνει στο τέλος της.

Η ΕΡΤ λέει πως: «Με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης τερματίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση του ΕΛΑ ενώπιον του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων. Το δικαστήριο αναμένεται να εκδόσει την απόφασή του για την ενοχή ή μη των πέντε κατηγορουμένων στις 6 Οκτωβρίου. Λίγο πριν διακοπεί η συνεδρίαση, ζήτησαν και έλαβαν το λόγο οι Χρήστος Τσιγαρίδας και Μιχάλης Κασσίμης. Ο Τσιγαρίδας ανέφερε, ότι ανέλαβε την ευθύνη της συμμετοχής του στην οργάνωση για λόγους ιστορικούς και τόνισε, πως δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους συγκατηγορούμενούς του. Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Κασσίμης επανέλαβε στους δικαστές ότι είναι αθώος και είπε χαρακτηριστικά, ότι περιμένει να το ακούσει και από το δικαστήριο, για να βγει "από τη δεκαεπτάχρονη ομηρία"». Για να δούμε τι θα αποφασίσει η απίστευτη κ. Μπρίλλη - θυμάστε την πρόταση περί «ψυχικής συνδρομής» που θέλει ο άλλος φοβερός τύπος, ο εισαγγελέας Πάτσης, να σταθεί ως κατηγορία... Φρεσκάρετε τη μνήμη στη σχετική κατηγορία του αρχείου του Ιντυ, στο λινκ:

από μμμ 23/09/2004 6:19 μμ.


Σήμερα πρέπει να ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η ακροαματική διαδικασία της δίκης με τις τελευταίες τοποθετήσεις των κατηγορουμένων. Μου κάνει όμως εντύπωση γιατί ακόμα μέχρι τώρα δεν έχει ρεπορτάζ η Εξέγερση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License