Τηλεόραση: Τι έχετε να πείτε για την Τσετσενία;

Η απόψη του Indymedia Barcelona για το θέμα της Τσετσενίας. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όποιος ξέρει ισπανικά ας ψάξει κι άλλο.

1-5 Σεπτέμβρη 2004: Ομηρία ενός ολόκληρου σχολίου στη Νότια Οσετία. 4 μέρες τρόμου και τραγωδίας με πάνω από 400 πολίτες νεκρούς. Δεκάδες ώρες περιγραφών στην τηλεόραση και τα ραδιόφωνα.

2 Σεπτέμβρη 2004: Απαγωγή 30 ατόμων του περιβάλλοντος του εθνικιστή ηγέτη Maskhadov, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του

1994-1996: Έναρξη του πρώτου πολέμου στην Τσετσενία: Σεπτέμβρης 2004: Συνεχίζεται ακόμη. 10 χρόνια τρόμου και τραγωδίας, με πάνω από 300.000 πολίτες νεκρούς, το 28% του πληθυσμού.

Πόσες ώρες αφιέρωσαν τα κανάλια για να περιγράψουν τον τρόμο που έζησαν αυτοί οι άνθρωποι, τα τελευταία 10 χρόνια;

Η απάντηση: κοιτάξτε στο λεξικό κάτω από τη λέξη "τρομοκρατία".

Τα Δυτικά ΜΜΕ παραμένουν σιωπηλά απέναντι στις θηριωδίες που διαπράχτηκαν από το ρωσσικό στρατό στην Τσετσενία, αλλά δεν διστάζουν να σοκάρονται όταν η αντίσταση είναι που σκοτώνει αθώους πολίτες. Γιατί;

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε στην κοινή γνώμη για τους κινδύνους που ελλοχεύουν οι τακτικές πληροφόρησης που αντιμετωπίζουν την πιο δραματική διαμάχη που έγινε γνωστή στην κοινή γνώμη, χρησιμοποιώντας τους νεκρούς και τους τραυματίες που είναι από μόνοι τους το πιο σημαντικό πράγμα.

από apistos 22/09/2004 4:34 πμ.


Καλημερα σε ολους!! Πουρνο πουρνο και εχει μια υγρασια αλλο πραγμα! Εχω την εντυπωση οτι οχι μονο στο θεμα της τσετσενιας,αλλα και στο παλαιστινιακο και στο κυπριακο,και σε αλλα φλεγοντα διεθνη ζητηματα,η διεθνης κοινη γνωμη μαλλον πιθηκιζει!! Κατα την ταπεινη μου γνωμη παντοτε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License