ΕΕΔΔΑ:«Οι νίκες σας είναι και δικές μας»

Χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) προς την Επιτροπή Διεθνούς Αλληλεγγύης της Βενεζουέλας για τη μεγάλη νίκη των λαϊκών δυνάμεων στο δημοψήφισμα της 15ης του Αυγούστου με το ερώτημα της αποπομπής του Προέδρου Ούγο Τσάβες, το οποίο έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι, Δεχθείτε τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μας γι' αυτή τη νέα επιτυχία του λαού της Βενεζουέλας στο χτεσινό δημοψήφισμα. Αυτή η νέα μεγάλη νίκη της Μπολιβαριανής Επανάστασης και του Προέδρου Ούγο Τσάβες θα συνεισφέρει σίγουρα ακόμη περισσότερο στην ενότητα των λαϊκών δυνάμεων της Βενεζουέλας και στην εμβάθυνση των κοινωνικών κατακτήσεων. Είμαστε σίγουροι ότι με αυτή τη νέα νίκη του λαού της Βενεζουέλας και των λαϊκών δυνάμεων θα γίνει ένα σταθερό βήμα στη σκληρή μάχη που δίνετε ενάντια στην ολιγαρχία της χώρας σας και στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, που δε σταματάνε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να συντρίψουν την επαναστατική διαδικασία. Ο αγώνας σας και οι νίκες που έχετε κατακτήσει δείχνουν στον ελληνικό λαό και σε όλους τους λαούς του κόσμου ότι ένας λαός αποφασισμένος να υπερασπιστεί την εθνική του ανεξαρτησία, την κυριαρχία, τις κοινωνικές του κατακτήσεις και τη συνταγματική νομιμότητα, είναι ακατανίκητος. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές μάχες που έχετε να δώσετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δυναμώσουμε και να πλατύνουμε την ενεργό αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στο λαό της Βενεζουέλας. Οι νίκες σας είναι και δικές μας νίκες. Και πάλι τα πιο ειλικρινή συγχαρητήριά μας. Με αλληλέγγυους χαιρετισμούς» http://www.rizospastis.gr/wwwengine

από redgreen 21/08/2004 3:59 πμ.


το πόσο πολύτιμη είναι η εμπειρία ελεύθερων εκλογών όχι μόνο όταν είναι ένα αριστερό κόμμα στην αντιπολίτευση ΑΛΛΑ ΑΦΟΤΟΥ μία αριστερή κυβέρνηση πάρει την εξουσία. Εκεί σε θέλω κάβουρα !! Για αυτό αξίζουν χίλια μπράβο στον Τσάβες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License