Τους είπαν ότι θα κάνουν τους ασφαλέστερους ολυμπιακούς κι αυτοί το πιστέψανε!

...

post image

Τους είπαν ότι θα κάνουν τους ασφαλέστερους ολυμπιακούς κι αυτοί το πιστέψανε! Έρχονται λοιπόν με τις αμαξάρες τους και τις παρκάρουν όπου νάναι χωρίς να ξέρουν ποτ βρίσκονται. Οι συγκεκριμένοι ήρθαν από τη Γερμανία με το δημοσιογραφικό βάν κι είπανε να αράξουν στα Εξάρχεια να πιούν το καφεδάκι τους κι όπως δήλωσαν με χαρά στους ιθαγενείς ήρθαν για να καλύψουν τους αγώνες κλπ κλπ. Ακολούθησε ο καλωπισμός του βαν με σπρέι και αυτοκόλλητα, και στο τέλος οι "φίλοι" μας είπανε κι ευχαριστώ για το ζωηρό ενδιαφέρον των ιθαγενών κι αποχώρησαν ευχαριστημένοι που τουλάχιστον τους έστειλαν στην Αθήνα και όχι στη Βαγδάτη...

Εικόνες:

-

από - 31/07/2004 6:17 πμ.


Εύγε! Ας ανεβάσει κάποιος το αφισάκι με τον Μπιν... (εάν υπάρχει βέβαια σε ηλ. μορφή...)

από neli 31/07/2004 7:06 μμ.


TELEIO PAIDIA!EXEI STALEI SE SITES GEERMANIAS/EKSOTERIKOU?NA STALEI EPEIGONTOS!!!;) EMPROS ME FORA NA EKUESOUME TH XORA!!

από :) 31/07/2004 7:22 μμ.


http://www.scotland.indymedia.org/newswire/display/649/index.php

από ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ 31/07/2004 10:10 μμ.


ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ OLYMPICS ΓΡΑΦΕΤΕ OXI OLIMPICS! ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ!

από εκδ. Πελεκάνος 01/08/2004 8:52 μμ.


Tο θέμα Μπαμπινιώτη είναι να μη μας περάσουν για πειθήνιους, και την πόλη για ασφαλή. Όσο για τους συντρόφους στο εξωτερικό αμφιβάλλω αν κόλλησαν στο y. Αλλά για να αποφευχθούν παρόμοια "λάθη", στο επόμενο βανάκι τηλεοπτικού συνεργείου που θα συναντήσεις γραψε το εσύ σωστά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License