Σύλληψη της εκπροσώπου της ILPS στην Τουρκία

Επίθεση σήμερα το πρωί της αστυνομίας στο κέντρο της Ιστανμπούλ...

Σήμερα το πρωί αστυνομικές δυνάμεις με γκλόμπ και δακρυγόνα, επιτέθηκαν σε συγκεντρωμένους στην πλατεία Γαλατά-Σεράι στο κέντρο της Ιστανμπούλ. Οι συγκεντρωμένοι αντιπολεμικοί αγωνιστές έδιναν συνέντευξη τύπου για να καταγγείλουν το όργιο τρομοκρατίας , την χθεσινή αστυνομική επιθεση και τις μαζικές συλλήψεις. Η εκπρόσωπος του Τούρκικου τμήματος της Διεθνούς Ενωσης Λαικού Αγώνα(ILPS), Elisabeth-Aliya Brunner, συνελήφθη αφου πρώτα ξυλοκοπήθηκε άγρια. Είναι η δεύτερη σύλληψη της Brunner, σε διάστημα δύο μηνών, αφότου ξεκίνησαν οι αντι-ΝΑΤΟικές κινητοποιήσεις στην Τουρκία. Ηδη διεθνείς οργανώσεις εχουν βγάλει ανακοινώσεις που καταγγέλουν την σύλληψη και στις 7μμ, δίνεται συνέντευξη τύπου στην Βιέννη, για την ενημέρωση της Ευρωπαικής κοινής γνώμης.

από Δ.Π. 30/06/2004 7:26 μμ.


post image
...ύστερα απο την σύλληψη τον Απρίλιο, στην οποία έδειξε τα σημάδια των απο τα σβησμένα τσιγάρα στα χέρια της.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License