Έκρηξη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

από in.gr

Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε σε αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών που βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Η έκρηξη σημειώθηκε μόλις είχαν αποβιβαστεί οι επιβάτες από το αεροσκάφος που είχε φθάσει στην Κωνσταντινούπολη από τη Σμύρνη. Η βόμβα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε τοποθετηθεί σε ένα δέμα, που εγκαταλήφθηκε μέσα στο αεροπλάνο το οποίο εξερράγη όταν ένας εργαζόμενος επιχείρησε να το ανοίξει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι του. Οι δρόμοι γύρω από το αεροδρόμιο έχουν αποκλειστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας και έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License