ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

οι φασίστες καλούν σε πανελλαδική πορεία Κυριακή 6/9 19.30 στο άγαλμα του Μεγαλέξανδρου. Θα είμαστε εκεί!

Αυτή τη στιγμή οι φασίστες του ελληνικού μετώπου πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Κολοκοτρώνη-Σταδίου. Πρόκειται για καμια 300καριά ανεγκέφαλους (κυρίως 30αριδες και λίγο μεγαλύτεροι) υπό τους ήχους γνωστών κομματικών μελωδιών μαζεύουν ψηφουλάκια. Ομιλητές είναι ο Βορίδης και ο Λάνγκ, Αντιπρόεδρος του κόμματος του Λεπέν. Οι μπάτσοι έχουν περικυκλώσει την περιοχή με μπλόκα σε κάθε στενό, ενώ οι ασφαλίτες πάνε και έρχονται. Λίγα μέτρα πιό πέρα ολοκληρώνεται η προεκλογική εκδήλωση της αντικαπιταλιστικής συμμαχίας με συναυλία από διάφορα γκρουπάκια. Πολύ περισσότερος ο κόσμος και πιό ζωντανή η διάθεση. Στην πλατεία Καραισκάκη οι χρυσαυγίτες παρουσιάζουν το ...ευρωψηφοδέλτιο τους (!) ως πατριωτική συμμαχία σε κλειστό ξενοδοχείο. Στο πολυτεχνείο είναι σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις της κόντρας με συζητήσεις και συναυλία. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΙΣ 19.30 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΑΣ? ΑΣ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....

από ΑΝΤΙΦΑ 05/06/2004 10:24 μμ.


post image
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Εικόνες:

από ΑΝΤΙΝΑΖΙ 05/06/2004 11:22 μμ.


Ολοι μαζι αυριο,εχουμε χρεος να "περιποιηθουμε" δεοντως τα φασιστομουτρα στην εκδηλωση για τον Μαλεκο στην Θεσσαλονικη. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

από φφφ 06/06/2004 2:26 πμ.


Για να είμαστε και σοβαροί, δεν είναι κακό να λέμε και την αλήθεια κάπου κάπου. Δεν ήταν μόνο 300, αλλά ξεπερνούσαν τους 500. Οκ, το ίδιο όμως κάνει. Όσο για αύριο, είναι και η ομιλία της Αλέκας στην Αριστοτέλους την ίδια ώρα. Διαλέξτε που θα είμαστε, με τους φασίστες ή με την Αλέκα. Νομίζω ότι η απάντηση είναι προφανής: ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ. ΥΓ. Ο καθένας επιλέγει τις παρέες του ανάλογα με τα γούστα του. Ιδεολογικά, ή και αισθητικής ακόμα.

από Γ.Β. απο Πολιτικό Καφενείο 06/06/2004 5:13 πμ.


Ρε ρεμάλι φασίστα DDD που τολμάς να πουλάς και τσαμπουκά! Τι να σας... αφού δεν έχετε ρε ρεμάλια. Καμία Ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας. Στις τρύπες σας ποντίκια...

απο τον Μπους το πήρατε ρε παιδια ;;; Τι είναι αυτό πάλι , εχθρός της ελευθερίας ...

από redgreen 07/06/2004 1:15 πμ.


δεν παραπέμπει και σε ...πολύ ευγενικά οράματα !! Δεδομένου ότι και ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι φασίστες αρέσκονται σε τέτοιους είδους μισαλλόδοξες ορολογίες, συνθήματα και πράξεις. Αν υιοθετήσουμε τα περί "κρεμάλας", τότε είναι σα να προσχωρούμε ουσιαστικά στο φασισμό. Κρεμάλες περιέχει η βρώμικη ιδεολογία των φασιστών και όλων των ακροδεξιών. Οι αριστεροί είμαστε εναντίον της θανατικής ποινής, γιατί έχουμε ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ από τους φασίστες. Δεν πρέπει (για λόγους φανατισμού) να κάνουμε σκόντο στις δικές μας αντιφασιστικές αξίες, για...να υιοθετήσουμε τις...αξίες των φασιστών. Μας χωρίζει δηλαδή ΧΑΟΣ από τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ των φασιστών. ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΚΑΪΝ) 07/06/2004 3:34 πμ.


Γιατί στήν "κρεμάλα" ο κάθε είδους φασισμός έχει τό δικό του σαπούνι καί τό "αρωμά" του έχει ποτισθεί από τά εντόσθια τού κτήνους πού γυροφέρνει μέσα μας χωρίς νά κοιμάται αλλάζοντας συνεχώς χρώματα. Διάβασε κι αυτό "redgreen"... Bγήκαν τά προκαταρκτικά αποτελέσματα μιάς έρευνας από μιά πρωτοβουλία πού ακούει στό όνομα "siren"(η οποία χρηματοδοτείται από τήν Ευρωπαϊκή επιτροπή μελέτης)καί πού ασχολήθηκε μέ τά αίτια τής ανόδου τών ακροδεξιών κομμάτων στήν Ευρώπη. Η μελέτη παρουσιάστηκε σέ συνέδριο εργασίας στίς Βρυξέλλες, κάλυψε 8 χώρες(Αυστρία,Βέλγιο,Δανία,Γαλλία,Γερμανία,Ουγγαρία,Ιταλία καί Ελβετία)καί συμμετείχαν περίπου 5.800 εργαζόμενοι. Οι λόγοι πού προέβαλαν οι εργαζόμενοι γιά τήν γενικότερη δυσαρεσκειά τους ήταν η επιδείνωση τών συνθηκών εργασίας,η εργασιακή ανασφάλεια,τό χαμηλό εισόδημα,ο εντεινόμενος ανταγωνισμός καί τό στρές πού δημιουργεί η ανισότητα. Οπως βλέπεις ο κόσμος αδυνατεί νά συνειδητοποιήσει πώς ο εχθρός του δέν είναι ο μετανάστης καί ο γειτονάς του πού ψάχνει στά αποφάγια τού καπιταλισμού γιά δουλειά. Καί γιά τούς ίδιους λόγους πού εσύ βάζεις τά προχειρά σου οδοφράγματα γιά νά κόψεις τήν φόρα τού κτήνους,κάποιοι άλλοι ανεβαίνουν στήν πλάτη του περνώντας το σάν "σανίδα σωτηρίας".Τό πλήθος καταπίνει τά βασικά του ένστικτα βιαστικά χωρίς νά ενδιαφέρεται νά προσέξει τί τρώει,Δευτέρα πρωϊ-Κυριακή απόγευμα στούς σταθμούς πού κρέμονται στό τεντωμένο σχοινί τής μικρής μας σταγόνας πρίν τόν θάνατο. Καί κατασκευάζει τούς δικούς του "κρεμασμένους" στό ονομά τής σύντομης θνητής του καριέρας. Καί ο χρόνος πέφτει σάν τήν λάμα τής γκιλοττίνας στόν λαιμό τής σύγχρονης Βαβέλ. Μποτιλιάρισμα σέ όλες τίς κεντρικές αρτηρίες.Εμφραγμα. Καί αποκαθιστά τούς κυβερνήτες καί νομοθέτες του στήν καρέκλα τού Πόντιου Πιλάτου. Καί ανοίγει σιγά-σιγά καί τό μαγαζί στήν γωνία μέ τούς επόμενους εθνοσωτήρες. ΕΠΕΝ,ΕΝΕΚ,ΛΑΟΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τό μαγαζί αλλάζει συνέχεια επιγραφές... καί ο ρατσισμός στήνει τίς νάρκες του στόν βάλτο καί είναι τόσο ναζι(άρης) ο φασισμός redgreen φίλε μου πού μπαίνει βράδυ όταν κοιμάσαι καί ερωτοτροπεί μέσα καί σέ "προοδευτικά" σπίτια τήν ώρα πού η αριστερά στό "διεθνιστικό" της όνειρο έχει αλλάξει προσκεφάλι ο ύπνος θάναι "ήσυχος" κι απόψε τό ασθενοφόρο δέν πρόκειται νάρθει,κοίτα νά σωθείς μόνος σου "καληνύχτα" στίς όποιες σας κρεμάλες... "ευχαριστώ" αλλά δέν θά αγοράσω!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License