Απαλλάχτηκαν οι 5 τούρκοι αναρχικοί του Usak

Απαλλάχτηκαν οι 5 τούρκοι αναρχικοί που κατηγορούνταν για υποβοήθηση παράνομης τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σήμερα 25 Ιουλίου ολοκληρώθηκε στο Δικαστήριο Κρατικής Ασφάλειας της Σμύρνης η δίκη πέντε αναρχικών από την πόλη Usak, που αντιμετώπιζαν την κατηγορία της υποβοήθησης παράνομης τρομοκρατικής οργάνωσης, από τις διατάξεις του τουρκικού τρομονόμου. Ως τρομοκρατική οργάνωση θεωρούταν η Αναρχική Ομοσπονδία Νεολαίων (AGF, Anarsist Genclik Federasyonu)!

Η δίκη ξεκίνησε στις 10:15 και ολοκληρώθηκε στις 11:35, με την απαλλαγή των πέντε αναρχικών. Τη δίκη παρακολούθησαν 30 αλληλέγγυοι αναρχικοί. Η Αναρχική Μαύρη Ημισέληνος (Anarsist Kara Ay) ευχαριστεί όλους τους συντρόφους για την αλληλεγγύη τους, στο όνομα ενός κόσμου χωρίς φυλακές.

Σχετικά άρθρα στο αθηναϊκό Indymedia:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License