Το Ελλ. Κοινωνικό Φόρουμ στην πορεία, σήμερα...

Στο Σύνταγμα είχε 4.000 - 5.000 άτομα. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Το ΚΚΕ (περίπου άλλοι τόσοι) έφυγε νωρίς από τα Προπύλαια. Μην έρθουμε σε επαφή και τους κολλήσουμε τίποτε!

post image

Η πορεία ήταν σαφώς καλύτερη από τις τελευταίες για την Ολυμπιάδα των 2.000 ατόμων. Το Ε.Κ.Φ. μάζεψε περί τα 4.000 άτομα σποραδικά. Πασόκοι δεν κατέβηκαν, οπότε με τα γιαούρτια και τα αυγά που έμειναν θα φτιάξουμε κέικ και πιτούλες!

Εικόνες:

από ενας @ 21/03/2004 2:29 πμ.


ΔΕν περασαν πασοκοι? Εγω ειδα στην τηλεοραση οτι οταν περναγε καποιο μπλοκ της πορειας μπροστα απο τη βουλη(νομιζω ηταν το φορουμ η το σεκ), ετυχε να βγει απο τη βουλη ο παπαντρεου,τον χαιρεταγανε και τον φωναζανε να ερθει κοντα τους

από Κουλ Ουάχατ 21/03/2004 5:24 μμ.


... ο Γιώργος Π. περίμενε να περάσει η πορεία, βγήκε από τη βουλή, έκανε τις δηλώσεις του με φόντο την πορεία και ξαναμπήκε μέσα. Το ίδιο και ο Λαλιώτης. Περπάτησα πέρα δώθε το Σύνταγμα και πασόκους δεν είδα. Μόνο στην τηλεόραση είδα αυτό που λες. Οπότε...

από παρολίγον θύμα 22/03/2004 2:21 μμ.


Όταν έκανε δηλώσεις ο Γιωργάκης στο πεζοδρόμιο έξω από την βουλή, έφυγε ένα τεράστιο φραπόγαλο με καπάκι και καλαμάκι από την άλλη πλευρά του δρόμου. Δυστυχώς όμως, κάτι η μεγάλη απόσταση κάτι η απροπονησιά έφεραν τον καφέ στο μάγουλο του μπροστινού μου και από κει δια της διαχύσεως στον περίγυρο. Ο ξαφνιασμένος και φραπεδωμένος φορουμίτης το αντιμετώπισε στοϊκά ως "φίλια πυρά". Τα χειροκροτήματα στον Γιωργάκη τα έριξαν κάτι δικοί του (3-4 άτομα) για να καλύψουν από την κάμερα την γιούχα που έπεφτε.

από Λ........ 22/03/2004 2:27 μμ.


Ουκ ολίγοι είχαν κατέβει με αυγά στις τσέπες, μπας και... Καλού κακού δηλαδή, μήπως χρειαζότανε να γίνουν οι σχετικές ζημώσεις με τους ΠΑΣΟΚολεχρίτες. Δεν πειράζει. Φυλαγμένα τα' χουμε. Τα ίδια φυσικά, να' χουνε χαλάσει κι' όλας, ν' ανακατευθεί η μπόχα με τη μπόχα. Κρίμα που δεν πήρε κανείς χαμπάρι το Γιωργάκη ή τον Λαλιώτη. Και γαμώ την τηλεθέαση στα δελτία των 8:00. Γιωργάκης - ομελέτα. Ο κόσμος, σε όλα τα μπλοκ, ήταν όπως τον περιμέναμε... λίγος και υποτονικός. Όσοι απέμειναν να επιμένουν. Ή, καλύτερη προετοιμασία, καλύτερη ενημέρωση. Επανεξέταση χρειάζεται -κατά τη γνώμη μου- η στάση του Φόρουμ απέναντι στους Πολυζωγόπουλους και σια. Ο νοών νοείτο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License