Ο Μπρέμερ μαθαίνει από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή.

Βάσκοι αυτονομιστές στη Γαλλία εισέβαλαν συμβολικά στο σπίτι του Μπρέμερ

Ακτιβιστές του Γαλλικού κόμματος Βάσκων αυτονομιστών Abertzaleen Batasuna εισέβαλαν την Πέμπτη στο σπίτι που έχει ο Πολ Μπρέμερ, στρατιωτικός διοικητής του Ιράκ, στην πόλη Saint-Jean-de-Luz της Γαλλίας, λέγοντας ότι θέλησαν να του θυμίσουν ότι "όταν αυτός έρχεται εδώ για να ξεκουραστεί και να ξεχάσει όσα συμβαίνουν στο Ιράκ, εκεί οι βόμβες συνεχίζουν να πέφτουν" και να συμβολίσουν "τον τρόπο με τον οποίο επιβλήθηκαν στο Ιράκ οι ΗΠΑ" συμμετέχοντας έτσι στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλον τον κόσμο κατά τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη του πολέμου στο Ιράκ.

από Winston Smith 20/03/2004 2:14 πμ.


post image
Το πανώ τους γράφει στα βάσκικα "Σάββατο, 20 Μαρτίου, όχι στον πόλεμο"

Εικόνες:

από Κουλ Ουάχατ 20/03/2004 6:11 μμ.


Κρίμα, κρίμα, κρίμα!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License