Στη Βασκικη τηλεοραση και στην εφημεριδα Gara, που χρησιμοποιει συνηθως για να στειλει να μυνηματα του ο ΕΤΑ αρνηται καθε αναμειξη στα χτυπηματα της Μαδριτης.

από . 12/03/2004 7:53 μμ.


που ξεκαθαριζουν τοσο γρηγορα το αν εχουν σχεση η οχι με μια επιθεση. Θεωρηται σοβαρη αυτη η ανακοινωση αφου ηρθε απο τους συνηθισμενους διαυλους επικοινωνιας του ΕΤΑ με την κοινη γνωμη. Η πειθαρχεια της οργανωσης κανει αναλυτες που εχουν ασχοληθει μαζι του να θεωρουν οτι "αφου το λενε, δεν ειναι αυτοι", οι ιδιοι αναλυτες που πεντε λεπτα πριν λεγαν "ο ΕΤΑ ειναι"

από .. 13/03/2004 7:21 πμ.


το ξεραν ολοι , αλλα φοβούνται. Και ακόμα χειρότερος γινεται ο φοβος τους στη σκεψη οτι η Αλ Καιντα μπορεί να συνεργαστεί με ντοπιους !!!!!! Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες....έτσι ΑΘΝΑΡ ????

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License