Δύο τραυματίες στην Πάτρα από τους τραμπουκισμούς της ΚΝΕ

Δύο τραυματίες ήταν ο "απολογισμός" των τραμπουκισμών της ΚΝΕ μετά τη λήξη των δύο πορειών για το Πολυτεχνείο στην πόλη της Πάτρας. Φοιτητικοί σύλλογοι και αριστερές οργανώσεις καταγγέλουν τη στάση της ΚΝΕ και του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων.

Δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, ήταν ο απολογισμός της χυδαίας συμπεριφοράς της ΚΝΕ και του ΚΚΕ το βράδυ της 17 Νοέμβρη στην Πάτρα, μετά την κατάληξη των δύο πορειών στο Παράρτημα. Πιο συγκεκριμένα, ο άγριος ξυλοδαρμός διαδηλωτή, που "τόλμησε" να εκφράσει την αντίθεσή του στους τραμπουκισμούς στελεχών του ΚΚΕ, από 15 περίπου μαινόμενους κνίτες, είχε ως αποτέλεσμα σοβαρά τραύματα στα χέρια και στο κεφάλι του. Ο διαδηλωτής μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Η αποτροπιαστική στάση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου, με αποκορύφωμα την προσχεδιασμένη επίθεση σε διαδηλωτές του αναρχικού-αυτόνομου χώρου, που είχε στόχο να ευνουχίσει πολιτικά και να καπελώσει τις εκδηλώσεις, καταδικάστηκε έντονα από αριστερές οργανώσεις που συμμετείχαν στην κατάληψη του Παραρτήματος. Παράλληλα, φοιτητικοί σύλλογοι, μέσω των Διοικητικών Συμβουλίων τους, υπογράφουν κοινό ψήφισμα καταγγελίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Το ψήφισμα θα τεθεί στη συνεχεία στις προσεχείς γενικές συνελεύσεις των συλλόγων για ψηφοφορία. Στελέχη της ΚΝΕ και της -προσκείμενης σε αυτήν- φοιτητικής παράταξης ΠΚΣ, υπεραμύνονται της στάσης τους και επιδοκιμάζουν τους τραυματισμούς.

από FRANK 27/11/2001 8:27 μμ.


ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΚΝΕ(Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗΣ)ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΛΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Υ.Γ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ:ΜΠΑΤΣΟΙ-ΚΝΙΤΕΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ(;)ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!

Μα, καλά...Πότε θα το καταλάβει ο κόσμος; Το αυτοαποκαλούμενο ως "κομμουνιστικό κόμμα" ΚΚΕ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!!!Ο λόγος;Απλούστατα,ήταν,είναι και θα παραμείνει(;)κατεξοχήν ένα εξουσιαστικό κόμμα.Απάξ ένα κόμμα (ομάδα,οργάνωση ή όπως αλλιώς θέλουν να αποκαλούνται...)αγκαλιάσει την εξουσία (καταραμένη η "γοητεία" της...),παύει αυτό να είναι καθαρά κομμουνιστικό με Κ κεφαλαίο (δηλ.στην πιο γνήσια μορφή του που πρέπει να'χει). Γνήσιος κομμουνιστής πρέπει να λέγεται μόνο όποιος εκτιμά την αντιεξουσιαστική λογική του οράματος ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.Ειδαλλώς ,ως εξουσιαστής,"πάει πακέτο"με τα λοιπά σκουπίδια των λοιπών φιλο-καπιταλιστικών κομμάτων και γκρουπούσκουλων...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License