Αδεια επιστροφής στους ανυπότακτους μέχρι τις 26 Μαρτίου

από in.gr

4/2/2004 Ειδική άδεια στους Έλληνες ανυπότακτους του εξωτερικού χορηγείται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής ’μυνας Γιάννου Παπαντωνίου προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαρτίου. Η υπουργική απόφαση προβλέπει ότι η ποινική δίωξη των ανυπότακτων εξωτερικού αναστέλλεται από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2004, διάστημα κατά το οποίο οι ανυπότακτοι μπορούν να εισέλθουν και να παραμείνουν στη χώρα, χωρίς προϋποθέσεις και διαδικασίες.

από Nassos 05/02/2004 4:24 πμ.


ΑΜΕΣΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΙΣΟΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ( με ελεύθερη επιλογή φορέα, χωρίς ανάμειξη του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας,με δυνατότητα υπηρεσίας σε οποιονδήποτε τόπο, συμπεριλαμβανομένου και του τόπου διαμονής, και ταυτόχρονα με αρχικό επίδομα 600 ευρώ) ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΜΕΣΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ μακροπροθεσμη ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ κατά το επιτυχημένο πρότυπο της Κόστα Ρίκα.

από Khayman 05/02/2004 4:56 μμ.


Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται;

από Κουλ Ουάχατ 05/02/2004 5:04 μμ.


Σε κάθε εκλογές το ίδιο γίνεται. Απλά τώρα η ΠΑΣΟΚάρα έδωσε μερικές μέρες παραπάνω για ... ξέρεις τώρα μωρέ!

από περπινιάν 05/02/2004 5:15 μμ.


Βρε, για άλλο λόγο είναι! Θέλουν να παρακολουθήσουν όλοι οι Ελληνες την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας αλλά και παραστούν στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. (σοβαρά τώρα, για αυτό λένε ότι το κάνουν!)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License