ΗΜΑΡΤΟΝ - Στην Α΄ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ ο Γ. Πέτσος

από flash.gr

Καλά τι άλλο θα δούμε πια.....για πόσο μαλάκες μας έχουνε? ----------------------------------------------------------- Συνάντηση με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Πέτσο είχε το πρωί στη Ρηγίλλης πριν αναχωρήσει για την Κύπρο ο Κώστας Καραμανλής προκειμένου να επιβεβαιώσει και δημοσίως την προσχώρησή του στη ΝΔ και την υποψηφιότητά του στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Ο κ. Καραμανλής παρουσία των δημοσιογράφων δήλωσε προς τον Γ. Πέτσο: «χαίρομαι που σε βλέπω, και για την ανταπόκρισή σου στο προσκλητήριο να ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος». Ο κ. Πέτσος εξέφρασε τη χαρά του και δήλωσε ότι η συνεργασία τους θα είναι άψογη για να απαντήσει ο κ. Καραμανλής ότι η συμβολή του κ. Πέτσου θα είναι σημαντική στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Πέτσος στις δηλώσεις του τόνισε ότι συνεργάζεται με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές για να πολεμήσει την αλαζονεία και τη διχαστική πολιτική της κυβέρνησης καθώς και την ανάλγητη πολιτική η οποία όπως είπε παρά την πρόσφατη αναπαλαίωση ηγεσίας δεν είναι δυνατόν να μετριαστεί.

από OWL 20/01/2004 10:48 μμ.


Θα απευθυνθώ εις τον Ζαβίνα πρώτα/ Και ύστερα στον αντίπαλό του τον Γρυπό/ Και αν και αυτός δεν με θελήσει, παρευθύς τραβώ στον Υρκανό.,

Και είναι η συνείδησίς μου αναπαυμένη/ δια το τίμιον της εκλoγής/ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.....

από Koυλ Ουάχατ 20/01/2004 11:52 μμ.


Τζάμπα ζέσταινε τα έδρανα στο δικαστήριο του Κορδαλλού μαζί με τους Κατσαντώνηδες, τους Λυκουρέζους και τους αποδέλοιπους ενάγοντες, όλους γνωστά και διακεκριμένα μέλη της ΝΔ; Είδε ο χλιμίτσουρας να έρχεται εξουσία και είπε να πιάσει θέση για τη λίστα υπουργησίμων... Αλλά και να βγει η ΝΔ (που θα βγεί) νομίζει ότι δεν υπάρχουν «τα δικά μας τα παιδιά» που έλεγε και ο μέγας Μητσοτάκης για τα δημόσια αξιώματά; Ουρτ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License