Όλα τα πρακτικά της Δίκης σε txt

Όλα τα πρακτικά της Δίκης σε txt. Ακολουθούν συγκεντρωμένα όλα τα ηχητικά αποσπάσματα που έχουν ανέβει μέχρι στιγμής στο ίντερνετ, καθώς και φωτογραφίες.

Πρακτικά 1ο Μέρος

Αρχεία:

από έκανες καλή δουλειά 10/12/2003 5:23 μμ.


Περιμένουμε κα τα υπόλοιπα πρακτικά. Να είσαι καλά.

από ... 10/12/2003 6:03 μμ.


Πρακτικά 2ο μέρος

από ... 10/12/2003 6:44 μμ.


...

Αρχεία:

από ένας 10/12/2003 6:55 μμ.


Πάντως, νομίζω, η καλύτερη μορφή θα ήταν σε html ώστε να μπορούν να γίνουν και links [πχ. «Απολογία Χ.Ξηρού», «Κατάθεση τάδε» κτλ] Δεν ξέρω αν κάποιος / κάποιοι θα 'χουν το καυράγιο να κάνουν αυτή τη δουλειά... Ή αν θα μπορούσαν κάποιοι από εδώ, συλλογικά, να την επιμερίσουν...

από ... 10/12/2003 7:01 μμ.


...

Αρχεία:

από ... 10/12/2003 7:07 μμ.


Έχω σκοπό να κάνω και - περίπου - αυτό που λες, τις επόμενες μέρες. Πάντως, μπορείς ήδη να βρεις κάτι ανάλογο στην ιστοσελίδα της Εξέγερσης, που από την αρχή της Δίκης γίνεται ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

από Dr_Absentius 10/12/2003 8:35 μμ.


Νά' σαι καλά. Αν πρόκειται να κάνεις markup, και το κάνεις "με το χέρι" ίσως είναι καλή ιδέα να το μετατρέψεις σε (La)TeX, αν ξέρεις πως. Έτσι θα είναι εύκολο να το μετατρέψει κανείς και σε ωραία HTML και σε ωραία pdf, ps κλπ για εκτύπωση.

από imc athens 10/12/2003 9:42 μμ.


Υπαρχει κι εδω κατι αναλογο με τα πρακτικα της δικης, περιγραφη της καθε μερας, αντιστοιχο σχολιασμο που ειχε γινει τοτε στο ινδυ και μερικα ακομα πραγματα που θα φανουν λιγο αργοτερα.

από Khayman 10/12/2003 11:06 μμ.


Αν κάποιος/α παρατηρήσει κάποιο λάθος στα πρακτικά που έχουν ανεβεί στην κεντρική σελίδα του indy, παρακαλούμε στείλτε ένα email, ή ειδοποιήστε απο εδώ. Είναι σημαντικό να τα έχουμε σε μια αξιόπιστη μορφή, καθ'οτι πρόκειται για σχετικά σημαντικά ιστορικά αρχεία.

από kokkinos 10/12/2003 11:18 μμ.


ΩΩΩΩΩΩΩΩ Άντε ρε άνθρωπε μου. Μπράβο (…)πολύ καλή δουλειά. Θελω όμως να κάνω μια ερωτησουλα διευκρινιστική. (Να σου βάλω μια φιτιλιά καλοπροαίρετα πάντα) Αν τα πρακτικά τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες τα κατέβαζες από τα φλας (ο σταθμός τα παίρνει από το ΑΠΕ όπως επίσης και το περιοδικό ΜΕΤΡΟ που εκδίδει κάθε 15 μέρες το περιοδικάκι Η δίκη του αιώνα) θα σε λυπήσω αλλά διαπίστωσα ότι έχουν υποστεί περικοπές. Σε μεγάλα κομμάτια τόσο από την μεριά της υπεράσπισης όσο και από την πλευρά της πολιτικής αγωγής και των όσων ειπώθηκαν από το «δικαστήριο». Εκείνοι που έκαναν τις επιλογές από το συνολικό που έστελνε και στέλνει το ΑΠΕ έκριναν ότι πρέπει να μειώσουν τις σελίδες και έκοψαν ότι θεωρούσαν πλατειασμούς διαδικαστικά κλ κλπ (Βλέπε: διαλογικές συζητήσεις) Ουσιαστικά τα κομμάτια που λείπουν σχετίζονται με τα σεντόνια που έλεγαν οι δικηγόροι κυρίως της πολιτικής αγωγής που τελικά δεν έχουν καμία σημασία αλλά μόνο για την ιστορια των πρακτικών. Αν τα κατέβαζες από την ΕΡΤ (επισης από το ΑΠΕ τα έπαιρνε αλλά τα έβαζαν όλα) δεν γινόντουσαν περικοπές. Ενημέρωσε με σε παρακαλώ όποτε μπορείς γιατί και εγώ το οίδα τυχαία ενώ είχα κατεβάσει το πρώτο διάστημα τα πρακτικά από το φλας και είχα πληρώσει χρυσά τα περιοδικακια μέχρι το νούμερο 25 νομίζω) Και μετά όπως καταλαβαίνεις τα έπαιξα γιατί έπρεπε να κατεβάσω τα πάντα από την αρχή συν ότι έκλαψα και λεφτουδάκια ου έδωσα στους απατεώνες του ΜΕΤΡΟ Ελπίζω να μην έπεσε και εσύ θύμα της ευκολίας κατεβάσματος των πρακτικών από το Φλας όπως μερικοί μερικοί. Υ.Γ Για κάθε παρεξήγηση και για να μην θεωρηθεί ότι υποτιμάω έστω και στο ελάχιστο την προσπάθεια, πληροφορώ οτι έχω είδη μπει στη διαδικασία να κατεβάζω τη δουλειά που έκανες και προσωπικά ευχαριστώ όσο δεν μπορείς να φανταστείς Συντροφικά κοκκινος κοκκινος

από Clopy 10/12/2003 11:36 μμ.


είναι η ολόκληρη έκδοση. Για να τα δείτε, πάτε στο http://athens.indymedia.org/features.php3?id=216

από .... 10/12/2003 11:42 μμ.


Είναι όλα από την ΕΡΤ, εκτός από μία μέρα που κατέθεταν μάρτυρες υπεράσπισης του Καρατσώλη (αν θυμάμαι καλά), που η ΕΡΤ δεν είχε βάλει Β-Γ μέρος και έτσι τα πήρα από το e-go.

από ρε παιδιά 11/12/2003 7:14 πμ.


Αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να κάναμε μια δουλειά όπως έχουν κάνει τα παιδιά της Εξέγερσης δηλαδή να απομονώσουμε αγορεύσεις δικηγόρων, καταθέσεις μαρτύρων κλπ; Το λέω αυτό γιατί είναι πιο εύκολα να εντοπίσης αυτό που σε ενδιαφέρει και η μηχανή αναζήτησης που έχει η Εξέγερση δεν είναι καθόλου αξιόπιστη ενώ μ' αυτό τον τρόπο εδώ θα ήταν πιο λειτουργικά. Συγχαρητήρια στον φίλο που έκανε όλη αυτή την δουλειά με τα πρακτικά και τα ηχητικά αποσπάσματα.

από Khayman 11/12/2003 5:48 μμ.


http://athens.indymedia.org/features.php3?id=216 Στην παραπάνω διεύθηνση, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση και απο την κεντρική σελίδα του Indymedia, στο θέμα της δίκης, υπάρχουν όλα τα πρακτικά κάθε μέρας ξεχωριστά, μια σύντομη περιγραφή της συνεδρίασης κάθε μέρας και link για τον σχολιασμό που έλαβε χώρα για αυτήν μέσα στο indy,

από δικομανής 15/12/2003 6:35 μμ.


σε όσους δούλεψαν για τα πρακτικά.Καλές οι συζητήσεις και οι αναλύσεις στο ίντυ αλλά και το αρχείο είναι πολύ σημαντικό να είναι οργανωμένο. Μπράβο και πάλι (τι μόνο ο μίλλερ θα δίνει συγχαρίκια)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License