πληροφοριες για μια ομαδα του παρελθοντος

πληροφοριες για το παρελθον του κινηματος

ζηταω πληροφορια απο παλαιοτερους.εχω διαβασει καποια κειμενα απο το περιοδιko annibas ante portas, μου φαινεται η ομαδα λεγονταν κολλεκτιβα αρρεννα.οι τυποι πολυ μπροστα απο την εποχη τους.πραγματικα ηταν καλη προσπαθεια.οποιεσδηποτε πληροφοριες δεκτες.παρακαλω μην αρχισουν καποιοι να λενε που κατεληξαν προσωπικα καποιοι απο αυτους.ξερω κ γω καποια πραγματα αλλα δεν με αφορα αυτο.

από @νιχνευτής 02/12/2003 1:39 πμ.


Άσε το παρελθόν και κοίτα το μέλλον που έρχεται σαν οδοστρωτήρας καταπάνω σου, εκεί στον 7ο όροφο...

από καποιος από τότε 02/12/2003 7:28 πμ.


Ναι, η ομάδα "Αρένα"ήταν από τις πλέον σοβαρές που πέρασαν από τον ταλαίπωρο αυτό χώρο, το 1984-86. Αρχικά, εξέδωσε το περιοδικό "Η Αρένα και οι μονομάχοι της", 4 τεύχη συνολικά, και μετέπειτα την μηνιαία εφημερίδα "Αρένα", 5 τεύχη συνολικά. Μέλη της εκδοτικής ομάδας προέρχονταν από την εφημερίδα "Αλληλεγγύη" που έβγαλε 2 τεύχη στην Αθήνα το 1982-83. Η "Αρένα" είχε και ομάδες της "επιρροής της" σε μερικά προάστια όπως Γαλάτσι, Μαρούσι και αλλού. Το 1985 τον Μάη-Ιούνη με τα γεγονότα του Χημείου η "Αρένα" διασπάστηκε και ένα μέρος της εξέδωσε την εφημερίδα "Ανατροπή" για μόνο ένα τεύχος, αλλά αργότερα έγινε προσπάθεια να γίνει κοινή έκδοση με την ομάδα "Χωρίς Όρια" Γαλατσίου και βγήκε ένα τεύχος της εφημερίδας "Για μια Κοινωνική Ανατροπή Χωρίς Όρια". Το άλλο μέρος ή κάποιοι από το άλλο μέρος εξέδωσαν το Hanibal Ante Portas, ένα μόνο τεύχος κι αυτοί. Πάντως, το πρώτο μέρος συνεχίστηκε και τα κατοπινά χρόνια με την ομάδα "Εν Ψυχρώ". Οι εκδότες του σημερινού περιοδικού "Στο Νησί της Αλφαβήτου" προέρχονται από αυτά τα σχήματα.

από MAYROS KI ANARXOS 02/12/2003 11:43 πμ.


από B.L.R. από ΣΟ Ιντυ 02/12/2003 3:06 μμ.


post image
σόρι για την διόρθωση αλλά γινόταν χαιμός!

Εικόνες:

από ΜΑΥΡΟΣ ΚΙ ΑΝΑΡΧΟΣ 02/12/2003 3:10 μμ.


.

από A 03/12/2003 2:11 πμ.


Πέρνα κι απ' τις εκδόσεις Ελευθεριακή Kουλτούρα, ή διάβασε το περιοδικό AYTONOmedia... Ρώτα για κάποιον ήρωα του ''Μικρού Ήρωα''!

από ελευθεριων ηθων 03/12/2003 12:16 μμ.


η ομαδα Ανατροπη και η ομαδα Χωρις Ορια συμμετεχουν στην εκδοση της εβδομαδιαιας εφημεριδας ΚΟΝΤΡΑ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License