Γαλλία – Ανάληψη Ευθύνης για εμπρησμό βαν

Αυτή είναι η ιστορία ενός βαν της eiffage. Ενός ολοκαίνουριου βαν. Επειδή, καθώς διαβάσαμε και ενημερωθήκαμε, προφανώς αντικατέστησε ένα άλλο που πυρπολήθηκε και καταστράφηκε νωρίτερα αυτόν τον χρόνο στην ίδια περιοχή. Ένα ολοκαίνουριο βαν ως εκ τούτου κατέληξε για άλλη μια φορά αποκαϊδια.

Γαλλία, Παρίσι: Tο βαν της οδού Valmy

Αυτή είναι η ιστορία ενός βαν της eiffage. Ενός ολοκαίνουριου βαν. Επειδή, καθώς διαβάσαμε και ενημερωθήκαμε, προφανώς αντικατέστησε ένα άλλο που πυρπολήθηκε και καταστράφηκε νωρίτερα αυτόν τον χρόνο στην ίδια περιοχή. Ένα ολοκαίνουριο βαν ως εκ τούτου κατέληξε για άλλη μια φορά αποκαϊδια.

Ένα βαν της eiffage χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή κελιών.

Μελαγχολικών κελιών χρωματισμένων με οτιδήποτε ακούγεται λάθος. Κελιά χρήσιμα για να μας εξοικειώνουν με τον συμβιβασμό, να μας προετοιμάζουν για την εργασία και την εκτέλεση του εκάστοτε κοινωνικού ρόλου που μας ανατίθεται εκ περιτροπής.

Κελιά καταθλιπτικά ή οχληρά και φωταγογημένα τα οποία ζαλίζουν το κεφάλι μας, υποτίθεται για να μας κινητροδοτήσουν να διασπαθίσουμε τον χρόνο μας σε επαγγέλματα συχνά άχρηστα ή επιβλαβή.

Λανθασμένα καλωσορίζοντας μας σε αυτά και πνίγοντας τα σε μπιχλιμπίδια και μαραφέτια να μας ψυχαγωγούν όταν δεν παράγουμε ή καταναλώνουμε. Να αποσιωπήσουν την διαδραματιζόμενη κενότητα της καθημερινότητας μας.

Βλοσυρά κελιά έμφορτα με συρματοπλέγματα και κάγκελα για όταν δεν θέλουμε ή αδυνατούμε να επιτελέσουμε τον ανηλημένο κοινωνικό ρόλο.

Αποστειρωμένα κλουβιά επιστρατευμένα να παρατείνουν την βιολογική συνέχεια ενώ η ίδια η ζωή απουσιάζει.

Τα θεμελιωδέστερο χαρακτηριστικό αυτής της ύπαρξης είναι η απουσία ζωής, εξαργυρωμένη από σωρούς αντικειμένων και λιγότερες ή περισσότερες υπαγορευόμενες δραστηριότητες. Θα υπάρχει όμως, πάντα κάποιος να εκδικηθεί για όση ζωή μας στερείται βάναυσα. Γιατί η μοναδική αξιοπρεπής ζωή εντός μιας κοινωνίας που μας εμποδίζει να ζήσουμε απαντάται στην καταστροφή αυτής της κοινωνίας.

Αυτή λοιπόν, είναι η σύντομη ιστορία του βαν της eiffage που παραδώθηκε στην πυρά τη νύχτα της κυριακής στην οδό 27 του Montreuil.

Η ιστορία ενός βαν, σίγουρα όχι του τελευταίου που θα χαθεί στους καπνούς.

Αλληλέγγυοι με τον Boris, τον Toby Shone φυλακισμένο στην Αγγλία και με τους 3 Ιταλούς αναρχικούς συντρόφους αντιμέτωπους με πολλά χρόνια φυλακής.

Ζήτω η Αναρχία.

Πηγή: darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License