Χαριστική βολή στο δημόσιο σύστημα υγείας! Ας μην επιτρέψουμε την περαιτέρω απαξίωση της πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή μας

Χαριστική βολή στο δημόσιο σύστημα υγείας! Ας μην επιτρέψουμε την περαιτέρω απαξίωση της πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή μας. Ας μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσουν για άλλη μια φορά την πανδημία για την καταπάτηση των κεκτημένων δικαιωμάτων. Η λογική της υποχρεωτικότητας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

post image

Χαριστική βολή στο δημόσιο σύστημα υγείας!

Ας μην επιτρέψουμε την περαιτέρω απαξίωση της πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή μας.

Με την εφαρμογή της αναστολής εργασίας σε πάνω από 6500 εργαζόμενους στο δημόσιο σύστημα υγείας με πρόσχημα ότι δεν έχουν εμβολιαστεί, η κυβέρνηση δίνει χαριστική βολή και στις δομές υγείας της περιοχής μας. Από 1η Σεπτεμβρίου 7 υγειονομικοί είναι σε αναστολή εργασίας, ανάμεσα τους οι δύο νοσηλεύτριες της ΤΟΜΥ Κεραμεικού και η μοναδική παθολόγος του Κ.Υ. Κεραμεικού. Πρακτικά από (9) οικογενειακούς γιατρούς που υπήρχαν πριν ενάμιση χρόνο, έχει μείνει μόνο (1) οικογενειακός γιατρός.

Ας μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσουν για άλλη μια φορά την πανδημία για την καταπάτηση των κεκτημένων δικαιωμάτων.

Η λογική της υποχρεωτικότητας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Στεκόμαστε σήμερα αλληλέγγυοι στους υγειονομικούς που στοχοποιούνται, γιατί σύντομα θα έρθει και η δική μας η σειρά. Οι αγώνες μας για τη θωράκιση της δημόσιας περίθαλψης είναι η μόνη μας ασπίδα απέναντι στην πανδημία. Ας μη ξεχνάμε ότι πριν από μερικούς μήνες κάτω από την πίεση των αγώνων μας απετράπη το κλείσιμο της ΤοΜΥ και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

  • Για την κατάργηση του νόμου της αναστολής εργασίας και για την διενέργειαδωρεάν διαγνωστικών ελέγχων για τη νόσο.
  • Για την ενίσχυση και πλήρη στελέχωση των δομών υγείας της περιοχής μας.
  • Για δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας και για την ισότιμη πρόσβαση όλων σ’ αυτές, χωρίς αποκλεισμούς εισοδήματος, φύλου, φυλής, εθνικότητας.

Συνέλευση Χρηστών και Υγειονομικών της Το.Μ.Υ. Κεραμεικού

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License