Οι καταλήψεις είναι αγκάθι για το καθεστώς στο κέντρο των πόλεων. Ενοχλούνται που μέσα στον κόσμο της εξατομικευμένης μιζέριας οι καταλήψεις δρουν κανονικά. Τους ενοχλεί που για μας η αλληλεγγύη είναι χειροπιαστός τρόπος ζωής. Η επίθεση στην τάξη μας αποτελεί κομμάτι των προληπτικών κινήσεων του κράτους για την διατήρηση της εξουσίας τους. Απέναντι σε φτώχεια και καταστολή η απάντηση βρίσκεται στους κοινωνικούς αγώνες. Η καταστολή εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του κράτους θέλει να καταπνίξει κάθε αντίσταση απέναντι στην επέλαση του σύγχρονου καπιταλισμού. Εκεί εντάσσεται και η προσπάθεια του κράτους να επιχειρεί την καθαίρεση τμημάτων στεγών του βιομηχανικού συγκροτήματος ΥΦΑΝΕΤ στην Θεσσαλονίκη. Προετοιμάζοντας δηλαδή το έδαφος για πιθανή εκκένωσή της.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΦΑΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License