εκδήλωση με σύντροφο από το San Francisco (ΗΠΑ) στον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ

Παρουσίαση-συζήτηση: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ SAN FRANCISCO, Σήμερα, 15 Οκτώβρη, 7:30 μμ

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα εκδηλώσεων Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ θα φιλοξενήσει σήμερα σύντροφο από το Oakland του San Francisco (ΗΠΑ)

"Οι ιθαγενικές φυλές του San Fransisco αντιστέκονται εδώ και 250 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Αποικιοκρατία. Οι απόγονοι τους, μαζί με άλλες απελευθερωτικές οντότητες, συνεχίζουν το όραμα της απο-αποικιοποίησης και της αυτονομίας-ανεξαρτησίας. Η παρουσίαση θα περιγράψει μια εικόνα για το πως μπορούν οι σχέσεις μας, οι ικανότητές μας, οι πόροι μας, να συνενώνονται για τη μεταξύ μας αλληλεγγύη και την ενσάρκωση της απελευθέρωσης. Για το πως μπορούμε να πραγματώσουμε απελευθερωτικές υπερβάσεις, μέσα σε ένα αυξανόμενα (πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, κλιματικά) προβληματικό περιβάλλον".

Θα ακολουθήσει μπαρ για την ενίσχυση του στεκιού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License