Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή της Δάφνης κι ειδικά μετά την ασφυκτική περίοδο της καραντίνας, μικροομάδες οπαδών που φιλοξενούν στους κόλπους τους όλο και μικρότερες ηλικίες με νοοτροπίες που θυμίζουν Επαλ Σταυρούπολης, με διακριτικά εθνόσημα και καμία αίσθηση προέλευσης ή τάξης, έχουν ξεμυτίσει και νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Απ'ότι φαίνεται τα άτομα που τους κηδεμονεύουν, που παλιότερα συνυπήρχαν στη γειτονιά και δεν είναι φασίστες, έχουν χάσει τον έλεγχό τους και μάλλον θρέφουν φιδάκια στον κόρφο τους. Μέσα σε ένα μήνα, και με πρόσχημα το κυνήγι ''ρουφιάνων Πανιωνίων'', χτυπάνε, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν, τυχαία κόσμο, με πιο πρόσφατη επίθεσή τους σε συνεργατικό καφενείο της περιοχής, όπου προσπάθησαν να πέσουν δέκα αμοιβάδες με εθνόσημα στα τσαντάκια σε ένα άτομο και να του πάρουν το κινητό και μόλις εκσφενδονίσθηκαν προλεταριακοί δίσκοι σερβις, και σηκώθηκε λίγο ο κόσμος, έβαλαν τα ποδια στο κεφάλι κι άρχισαν να τρέχουν.

Οι οπαδοί έδειξαν το ήθος τους στη Νέα Σμύρνη.

Όποιο wanna be φασιστάκι ας το ξανασκεφτεί να κάνει πως επιτίθεται σε σύντροφο ή σε χώρους εργασιακούς ή εργαζόμενους.

Έχουμε πολλά να κάνουμε και δεν μπορούμε να νταντεύουμε πιτσιρίκια.

Καλή ιδέα, επίσης, οι σύνδεσμοι να πατάγανε κάποια στιγμή τα καζανάκια τους και να ξεφορτώνονταν τα μικρά ή μεγάλα χρυσαυγιτοειδή σκατά.

 

Σύντροφ@ από τα νότια

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License