Γερμανία, Βρέμη: Άλλο ένα όχημα κερδοσκόπων των φυλακών παραδόθηκε στην φωτιά.


Είναι εταιρίες όπως η Spie, η WISAG, η Massak, η Sodexo […] που διαιωνίζουν την κρατική κυριαρχία διαμέσου της παραφροσύνης τους.

Εμπνευσμένοι από τα συντρόφια που απάλλαξαν τις υπηρεσίες Dussmann GmbH από 3 οχήματα στις αρχές του έτους, επιτεθήκαμε την νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη και κάψαμε ένα βαν μπροστά από υποκατάστημα τους στο Sielhof.

Ούσα ταυτόχρονα τμήμα της Γαλλικής βιομηχανίας πυρηνικής ενέργειας και συμμέτοχος στις εξορύξεις λιγνίτη στο δάσος Χάμπαχ, η SPIE έχει ήδη καταστήσει τον εαυτό της έγκυρο στόχο. Όμως για μας η SPIE πάνω απ’ όλα είναι ένα πράγμα: Κερδοσκόπος των φυλακών.

Συστήματα ασφαλείας, συστήματα παρακολούθησης, συστήματα συναγερμού, συστήματα για κλήσεις έκτακτης ανάγκης και πολλά ακόμα προϊόντα από το ρεπερτόριο εταιριών όπως η SPIE συνιστούν τα τεχνολογικά θεμέλια που καθιστούν τις φυλακές και το κράτος επιτήρησης εφικτά εξαρχής. Δεν είναι μόνο συνένοχοι κερδοσκόποι που επιλέγουν να επιτείνουν το μαρτύριο και την απανθρωποποίηση των φυλακισμένων για λίγα παραπάνω κέρδη. Είναι αυτούσιοι αδιάσπαστο τμήμα της απαραίτητης πειθαρχίας που οι φυλακές και άλλα ιδρύματα θέλουν να επιβάλουν ώστε να εξασφαλίσουν την συνέχεια τους.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των κρατικών εξουσιών και των ιδιωτικών εταιριών έγκειται στην αστική νομοθεσία.

Έχουμε χεσμένους τους νόμους τους και τους επιτιθόμαστε Τους αποκαλούμε με το όνομα τους: Γουρούνια.

Πηγή: darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License