post image

Στα πειρατικά λημέρια υγιούς άρνησης του ζωντανού θανάτου, η ζωή παίρνει σάρκα και οστά, προκειμένου να διαχυθεί σε όλη την υδρόγειο. Με τη βλάστηση των αγώνων να γονιμοποιεί τη σαρωτική ανυπότακτη ύπαρξη, η πανελευθερία της μοιρασιάς και της απόλαυσης θα είναι εφικτές σε μέγιστο βαθμό. Έτσι, οι σπόροι της Αξιοπρέπειας, γίνονται οι καρποί της Ελευθερίας.

Έπειτα απο 1,5 χρόνο καταζητούμενος απ' τους ένστολους μαφιόζους της ελληνικής αστυνομίας, συλλαμβάνεται στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, μετά από απαλλοτρίωση τράπεζας, ο Αναρχικός Δ. Χατζηβασιλειάδης. Αυτό που ώθησε τον σύντροφο σε διαφυγή και διωγμό από τις αρχές, ήταν η άρνηση παράδοσής του, ύστερα από ληστεία σε ένα μικρό καζίνο στις 21 Οκτωβρίου του 2019, κι έτσι, ενώ βρέθηκε τραυματισμένος στο πόδι από λανθασμένη διαχείριση του όπλου, επιλέγει να συνεχίσει στο δρόμο της επαναστατικής αντίστασης. Με το βλέμμα στραμμένο στο όραμα της απελευθέρωσης από τα δεσμά του εξουσιαστικού συμπλέγματος κράτους - κεφαλαίου και των πολυδιάστατων κοινωνικών συμβάσεων για επιβίωση, η θέση του και η θέση της επαναστατικής μάχης σημειώνει κάτι σπουδαίο, πως ο πόλεμος με την πολύπλευρη εκμετάλλευση αλλά και την εντεινόμενη εκδούλευση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων και ζώων αμφισβητείται στην πράξη• η αμφισβήτηση αυτή αποτελεί την αρχή της κατάρρευσης του εξουσιαστικού πόλου και το άνοιγμα ενός τεράστιου πεδίου που γεννά το έδαφος με τα πιο ζωογόνα χαρακτηριστικά του, για το άπλωμα της ελεύθερης βούλησης και των επιθυμιών μας. Η μη αποδοχή της κυρίαρχης πραγματικότητας που μας προσφέρουν απλόχερα οι "από πάνω" κι η αταλάντευτη ορμή συντροφισσών και συντρόφων όπως και του Δ. Χατζηβασιλειάδη, μάς εμπνέουν και μάς δίνουν δύναμη για την εξέλιξη δυνατοτήτων κι οργάνωσης προς την προετοιμασία της αυτοάμυνας και της περιφρούρησης των ζωών μας και των ιδανικών μας, μέχρι την άνθιση της Ελευθερίας. Με τον σύντροφο Δ. Χατζηβασιλειάδη, μάς διακατέχει κι ενώνει η κοινή πορεία, όπως λέει και ο ίδιος, για έναν Νέο Κόσμο Ελεύθερο. Για τούτο, τον γνωρίζουμε, έχουν συνυπάρξει οι δρόμοι μας στα μέτωπα μάχης και σύγκρουσης, στα μέτωπα της ανιδιοτελούς αλληλεγγύης και της ακηδεμόνευτης οργάνωσης, στην περιοχή της ειλικρίνειας και στον χώρο της δραστήριας συντροφικότητας. Με αγωνιστική συνέπεια κι αμεσότητα στη δράση και τον λόγο, έξω από ανταγωνιστικές λογικές, δίνει το παρόν με μια μακρά διαδρομή μέσα από το αναρχικό/αντιεξουσιαστικό κίνημα και των πολύμορφων όψεών του. Στεκόμαστε δίπλα στον Δημήτρη, παρακολουθούμε τις κινήσεις του κράτους σε σχέση με τον ίδιο και τους υπόλοιπους αιχμαλώτους που βρίσκονται στις φυλακές της Δημοκρατίας. Στεκόμαστε δίπλα σε όποιον σηκώνει το βλέμμα στον ουρανό και στοχάζεται πώς να πραγματοποιήσει έναν Ανεξούσιο Κόσμο, έναν Νέο Κόσμο Ελεύθερο.

Κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους.

Αλληλεγγύη σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους που αγωνίζονται για μια ακρατική κοινωνία.

Αναρχική ομάδα Περάματος

*Αναρτησαμε πανό αλληλεγγύης στη πλατεία Εξαρχείων, στο Μεταξουργείο και στη γειτονιά του Περάματος

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License