Εδώ και λίγες μέρες η κυβέρνηση έβγαλε σε αναστολή χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο σύστημα υγείας, με το πρόσχημα του μη εμβολιασμού. Το εμβόλιο έγινε εργαλείο των εξουσιαστών για πολλές δουλειές. Οπως για τη διάλυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για την επέκταση εργολαβιών σε Νοσοκομεία και για να θησαυρίζουν τα ιδιωτικά μαγαζιά της υγείας. Η υποχρεωτικότητα δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. Η δημόσια περείθαλψη είναι ασπίδα απέναντι στην πανδημία. Οι υγειονομικοί πλέον με αυτοθυσία σώζουν ζωές και κρατάνε όρθιο το ΕΣΥ. Οι σκοποί του κράτους δεν αφορούν την πανδημία αλλά στοχεύουν στον εξαναγκασμό. Κοινωνικό αυτοματισμό και διχασμό προκαλούν οι εξουσιαστές. Ρίχνοντας τις ευθύνες στον λαό για να κατασκευάζουν την κυβερνητική προπαγάνδα. Ολοι μαζί σιωπούν για το ακρωτηριασμένο δημόσιο σύστημα υγείας δεκαετιών. Τα δε εμβόλια έγιναν εργαλείο πολιτικής σκοπιμότητας. Το αποκορύφωμα οιι συγχωνεύσεις Νοσοκομείων. Παράλληλα κατάπνιξη και των φωνών που διαφωνούν με την πολιτική τους. Ελλειψη ενημέρωσης, απουσία διαφάνειας και ενημέρωση ελεγχόμενη. Σήμερα χτυπάνε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, και αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Οι εξουσιαστές και τα φερέφωνά τους είδαν την όλη αυτή κατάσταση με την πανδημία ως χρυσή ευκαιρία για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Ενας ιός κυριολεκτικά μετατράπηκε σε όχημα για την καταστρατήγηση ελευθεριών. Καταργούν δωρεάν τεστ την στιγμή που βγάζουν σε αναστολή χιλιάδες εργαζόμενους.

Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License