Σε κινητοποιήσεις πλέον προχωρούν οι διανομείς. Μετά από το σάλο που προκάλεσε η πρόθεση της εταιρείας e-food να μην ανανεώσει τιις συμβάσεις των μισθωτών εργαζομένων στην εταιρεία υποχρεώνοντας τους να λειτουργήσουν ως Freelaners. Η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου ζητά άμεση συνάντηση με την εταιρεία για την επίλυση των προβλημάτων. Να σταματήσει η επιβολή του Freelancing υπό την απειλή της απόλυσης. Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της εταιρείας για μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου. Να σταματήσουν οι παράνομες και αυθαίρετες αξιολογήσεις που υιοθετεί ως κριτήριο απόλυσης και οι απειλές στέρησης ημερομισθίου. Τους θέλουν με λίγα λόγια ολημερίς να τρέχουν με κίνδυνο διαρκές και εν μέσω ανταγωνισμού συναδέλφων. Σαν αναρχικοί είμαστε στο πλευρό τους στις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License