Ενημέρωση από Καρδίτσα - Καρδίτσα

Συγκέντρωση μικροφωνική πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/9/21 στην κεντρική πλατεία της πόλης της Καρδίτσας για τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα Π.Φύσσα και του μετανάστη εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν από νεοναζιστικά καθάρματα της Χ.Α.,καθώς επίσης και 3 χρόνια από την δολοφονία του Ζακ /της Zackie Oh...

post image

Συγκέντρωση μικροφωνική πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/9/21 στην κεντρική πλατεία της πόλης της Καρδίτσας για την συμπλήρωση 8 χρόνων από την δολοφονία του αντιφασίστα Π.Φύσσα και του μετανάστη εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν από νεοναζιστικά καθάρματα της Χ.Α.,καθώς επίσης και 3 χρόνια από την δολοφονία του Ζακ /της Zackie Oh.Η συγκέντρωση καλέστηκε από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας και από το Δίκτυο αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας - Για υγεία, ζωή και ελευθερία. Αναρτήθηκαν πανό μοιράστηκαν και διαβάστηκαν κείμενα. Ο φασισμός δεν πρόκειται να καταστραφεί από το κράτος γιατί αποτελεί οργανικό του κομμάτι. Το είδαμε ξεκάθαρα στις δικαστικές αίθουσες με ποινές χάδια ,ανέσεις στα κελιά και αποφιλακίσεις ,σε αντίθεση με αγωνιστές αναρχικούς που βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας στα χέρια του ελληνικού κράτους με εξοντωτικές ποινές . Τον φασισμό θα τον συντρίψουμε στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στους δρόμους, στις γειτονιές, στις πλατείες, και στα οδοφράγματα και όχι σε δικαστήρια και κοινοβούλια. Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια σε πατριαρχία κράτος και κεφάλαιο, που γεννούν και θρέφουν τον φασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.Η συντριβή του φασισμού θα είναι αποτέλεσμα των πλατιών, οργανωμένων στη βάση, μαχητικών, χειραφετημένων και ριζοσπαστικών αγώνων για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ , ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License