Η κρατική εδώ και μέρες ασφάλεια έχει καλέσει σε υποχρεωτική λήψη DNA 14 αγωνιζόμενους φοιτητές που συμμετείχαν στην κατάληψη Πρυτανείας ΕΜΠ. Διότι δείγμα που βρέθηκε σε αντικείμενα μέσα στην πρυτανεία το Νοέμβριο του 2020 ταυτίστηκε με αυτό που βρέθηκε σε μια γάζα ματωμένη στα Εξάρχεια τον Δεκέμβρη του 2014 μετά από συγκρούσεις με τους μπάτσους. Απίστευτη προκλητικότητα διότι κατά πρώτο λόγο τα αντικείμενα είναι κινητά και δεύτερον από την πρυτανεία πέρασε πολύς κόσμος. Και ακόμη περιισσότερος κόσμος από τους δρόμους των Εξαρχείων. Τα γεγονότα επίσης αυτά τα δύο απέχουν χρονικά 6 χρόνια. Εν μέσω μιας γενικευμένης εκμετάλλευσης και εξαλίωσης οι κατασταλτικοί μηχανισμοί επιτίθενται στα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας. Επιστρατεύοντας βέβαια κάθε βρώμικο μέσο. Στημένες υποθέσεις καιιι σκευωρίες. Τρομοκρατούν όσους αντιστέκονται και σηκώνουν κεφάλι. Πάμπολλα παραδειγματα. Μέσα από τους ενιαίους μας αγώνες μπαίνουμε ανάχωμα απέναντι στο κρατικό κτήνος.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΛΗΨΗ DNA.

ΔΥΝΑΜΗ Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

blackblockvolos.blogspot.com 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License