(Μεσολόγγι) Αντικρατική - Αντιφασιστική συγκέντρωση / τίποτα δε συχωράμε.. Η τελευταία λέξη δεν ειπώθηκε ακόμα


post image

Ο Παύλος Φύσσας θα ζει στους δρόμους, στις πλατείες, σε κάθε γωνιά που υψώνεται ανάχωμα στην ξενοφοβία, στην μισαλλοδοξία, στο ρατσισμό. Καμιά αστική δικαιοσύνη, κανένας νόμος δεν πρόκειται να συνθλίψει τα ακροδεξία, νεοναζιστικά μορφώματα. Ο φασισμός τσακίζεται μέσα από ανυποχώρητο αγώνα, μέσα από καθημερινές πράξεις που προτάσσουν την αλληλεγγύη, την ισότητα, την ελευθερία. Σ ένα ασφυκτικό κοινωνικό πλαίσιο απαγορεύσεων, επιτήρησης, υποχρεωτικότητας, εκβιασμών , ότι έχουμε απέναντι στο κράτος και τους δυνάστες αυτής της γης, είναι οι σχέσεις μας που οφείλουμε να καλλιεργούμε με ανιδιοτέλεια και αλληλοβοήθεια, οι αρνήσεις μας , οι επίμονες αντιστάσεις μας. Η εξουσία σπέρνει θάνατο , η αντίσταση ζωή.

ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ

Αντικρατική / Αντιφασιστική συγκέντρωση  Σάββατο 18.9_ 19.00 (Πλατεία Χ.Τρικούπη)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License