Παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό αγωνιστή Δ.Χατζηβασιλείαδη

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό αγωνιστή Δ.Χατζηβασιλείαδη παρεκβήκαμε με συνθήματα και πανό .

post image

Στις 8/07 συνελήφθη μετά από απόπειρα απαλλοτρίωσης σε υποκατάστημα τράπεζας της Alpha bank στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, ο αναρχικός αγωνιστής Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης. Βρισκόταν σε καθεστώς παρανομίας από τον Οκτώβρη του '19 κατηγορούμενος για απαλλοτρίωση τοπικού-κρατικού καζίνο ΟΠΑΠ στο Χολαργό και ως μέλος της οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ,απέναντι στην προοπτική ομηρίας του από το κράτος είχε επιλέξει το μονοπάτι της φυγοδικίας .

Bρίσκεται αιχμάλωτος των διωκτικών αρχών, σε αγνώστη φυλακή προς το πάρον. Αυτό δίοτι σήμερα τα ξημερώματα μεταφέρθηκε αιφνίδια από τον ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο χώρο της Γυναικείας Πτέρυγας Φυλακών Κορυδαλλού.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό αγωνιστή Δ.Χατζηβασιλείαδη παρεκβήκαμε με συνθήματα και πανό .

Το κράτος μέσω του εγκλεισμού, που είναι η χειρότερη στέρηση της ελευθερίας, επιβάλλει μια διαρκής τιμωρία. Τίποτα όμως δεν τέλειωσε.Όπλο μας η αλληλεγγύη και ο συνεχής αγώνας εντός κι εκτός των τειχών ενάντια σε κάθε φυλακή και κάθε εξουσία.

Φωτιά στα κράτη και τις φύλακες

Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά

acte@riseup.net/acte.blackblogs.org

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License