Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Στάχτη για ακόμα μια φορά ότι απέμεινε από δάσος και πράσινο, μετά και την καταστροφική πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη και σε άλλες όμορες περιοχές της Αττικής με καμένα σπίτια και κρανίου τόπος ότι απέμεινε σε πράσινο. Επαναλαμβανόμενη πραγματικότητα. Οι αστικές βέβαια κυβερνήσεις εξαγγέλλουν ότι όλα είναι έτοιμα για την αντιπυρική περίοδο, ωστόσο καίγονται μονίμως χιλιάδες στρέμματα και οταν καταστρέφεται ο τόπος, μετά καταστρώνουν νέα  επιχειρησιακά......σχέδια επικοινωνιακού φυσικά χαρακτήρα. Οι ίδιοι πρόσφατα είχαν δηλώσει ότι δεν έχουν απομακρυνθεί κομμένα δέντρα και εύφλεκτα υλικά σε δασικές εκτάσεις στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Τραγικές ελλείψεις σε μέσα, υποδομές στους τομείς της πυρόσβεσης. Διαχρονική πολιτική εμπορευματοποίηση της γης και των δασικών εκτάσεων, ανυπαρξία πρόληψης είναι τα βασικά συστατικά των εκάστοτε κυβερνήσεων. Επικοινωνιακό σόου και από τα αστικά κανάλια όπου η πρώτη είδηση που λέγανε ότι είναι ότι το 112 έστειλε μήνυμα σε κατοίκους της περιοχής.

ΟΙ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. 

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License