Παρέμβαση ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την οργάνωση των απκλεισμών και των διακρίσεων

Παρέμβαση πργματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουλίου το απόγευμα στο Πεδίο του Άρεως, ενάντια στον υποχρεωικό εμβολιασμό και την οργάνωση των αποκλεισμών και των διακρίσεων.

post image

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου το απόγευμα, συντρόφισσες και σύντροφοι από τη «Συνέλευση ενάντια στην κρατική καταστολή και για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις» πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο Πεδίο του Άρεως με μοίρασμα εκατοντάδων προκηρύξεων και ανάρτηση πανό. Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την οργάνωση του καθεστώτος διακρίσεων και αποκλεισμών.

Να αντισταθούμε στην επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στον γενικευμένο έλεγχο.

Να συγκρουστούμε με το καθεστώς οργάνωσης των διακρίσεων, των περιφράξεων και των αποκλεισμών.

Να υπονομεύσουμε με κάθε τρόπο την επιβολή της νέας κρατικής, καπιταλιστικής, πατριαρχικής, εθνικιστικής, ρατσιστικής, τεχνοκυβερνητικής κανονικότητας.

Να επιχειρήσουμε τον αυτοκαθορισμό του χώρου, του χρόνου, των σωμάτων μας, της ζωής μας ολόκληρης.

Το κείμενο της παρέμβασης μπορεί να βρεθεί ολόκληρο εδώ: https://athens.indymedia.org/post/1613702/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License