Ενημέρωση από την 3η συμπληρωματική ανακριτική διαδικασία , για την υπόθεση "σύντροφοι-συντρόφισσες".


Την Τρίτη 13/7, οι σύντροφοι και η συντρόφισσα που κατηγορούνται για ένταξη στην "οργάνωση σύντροφοι-συντρόφισσες", κλήθηκαν από τον αρμόδιο ανακριτή για 3η συμπληρωματική ανάκριση, σχετικά με συγκρούσεις που έλαβαν χώρα την ημέρα της ομιλίας του φασίστα Κασιδιάρη στον Κολωνό. Αφορμή για την κλήση, αποτέλεσε "ένδειξη" η οποία βρέθηκε σε υπολογιστή και σχετίζεται με συγκρούσεις με μπάτσους στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, την ημέρα της ομιλίας του φασίστα -πρώην υποψήφιου δημάρχου- Αθήνας. Η συγκεκριμένη "ένδειξη" δεν σχετίζει κανέναν εκ των 4 αλλά και κανέναν γενικότερα, με τις συγκρούσεις εκείνη την ημέρα. Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσα αρνήθηκαν τις νέες κατηγορίες, οι οποίες προστίθενται στην δικογραφία.

Τα τέσσερα συντρόφια στήριξαν μερικές δεκάδες αλληλέγγυων συντρόφων/ισσων που πλαισίωσαν την καλεσμένη συγκέντρωση στα δικαστήρια. Οι μπάτσοι με προκλητικό τρόπο απαγόρευσαν με φραγμό την είσοδο της συγκέντρωσης εντός του προαύλιου χώρου των δικαστηρίων.

Με το τέλος της 3ης συμπληρωματικής ανάκρισης, έκλεισε επίσημα η ανακριτική περίοδος (έρευνες) για την υπόθεση "σύντροφοι-συντρόφισσες" και πλέον τα τέσσερα συντρόφια αναμένουν σε μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα, τον ορισμό της δίκης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License