Εκκένωση Κατοικίας ΜΚΟ - NGO House Eviction

Συγκέντρωση Πολυδεύκους 35, Ίλιον. Γίνεται έξωση κατοικίας από ΜΚΟ, έχουν έρθει και ΔΙΑΣ. Απειλούν την οικογένεια με έξωση και τους αλληλέγγυους με προσαγωγές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑΣ ΣΕ ΕΞΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΚΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Πολυδεύκους 35, Ίλιον.

Γίνεται έξωση κατοικίας από ΜΚΟ, έχουν έρθει και ΔΙΑΣ. Απειλούν την οικογένεια με έξωση και τους αλληλέγγυους με προσαγωγές.

Γίνονται ελέγχοι στοιχείων και η οικογένεια μάλλον θα πάει για προσαγωγή.

Όσες/οι μπορούν να έρθουν στο σημείο!

από @ 12/07/2021 3:09 μμ.


Οι μπάτσοι πήραν την οικογένεια με ένα μωρό, πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση έξω από το ΑΤ Ιλίου, όπου τσακώθηκαμε με τους μπάτσους και πήραν δύο άτομα από εμάς. Πόλεμος στη Νόστος και σε όλες τις ΜΚΟ που πραγματοποιούν εξώσεις.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License