Κάλεσμα στήριξης για τη πανελλαδική πορεία στο Βόλο ενάντια στη καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Κάλεσμα στήριξης για τη πανελλαδική πορεία στο Βόλο ενάντια στη καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

post image

Κάλεσμα στήριξης για τη πανελλαδική πορεία στο Βόλο ενάντια στη καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

 

Την εποχή αυτή που η πανδημία του covid-19, έχει χρησιμοποιηθεί ως μέσο για την υποβάθμιση των ζωών μας και για την ακραία καταστολή, εμείς επιλέγουμε να αντισταθούμε.

Ο φόβος που επιχειρούν να σπείρουν ο δήμαρχος Μπεος με τις πλάτες της κυβέρνησης και η πολυεθνική ΑΓΕΤ - LAFARGE, έρχεται με το προσωπείο της υγειους επιχειρηματικότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος, ντύνοντας το με το "φιλανθρωπικό" τους έργο.

Δεν είμαστε υπέρ της φιλανθρωπίας, η φιλανθρωπία στηρίζεται σε κοινωνικές ανισότητες, στους πάνω και τους κάτω και όταν αυτοί οι "κάτω" ξεχρεωνουν την φιλανθρωπία με καρκίνο και καταστροφή του οικοσυστήματος, τότε δεν μιλάμε για φιλανθρωπία αλλά για μπίζνα.Θα μας βρείτε μπροστά σας ενάντια στην οποιαδήποτε προσπάθεια σας για περαιτέρω υποβάθμιση των ζωών μας.

Σχεδόν ένα χρόνο πρίν γίναμε αποδέκτες της ακραίας καταστολής στο όνομα της "ανάπτυξης". Συλλήψεις ξύλο και βασανιστήρια όσων επέλεξαν να αντισταθούν.

Η αντίσταση όμως ανθίζει ανάμεσα σε χημικά και ξύλο, εκεί όπου το γκλοπ του μπάτσου επιχειρεί να καταστρέψει εκεί οι αγωνιστές ορθώνουν ανάστημα.

Δεν ξεχνάμε τον σύντροφό Βασίλη Μάγγο ο οποίος βασανίστηκε και στοχοποιηθηκε από το μακρύ χέρι του συστήματος και τιμούμε τους αγώνες του συνεχίζοντας να υψώνουμε τις γροθιές μας ενάντια στη λεηλασία της φύσης και των ζωών μας.

Για όλους τους λόγους του κόσμου στηρίζουμε την πανελλαδική πορεία στο Βόλο κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ Σάββατο 26 Ιουνίου στις 18:30 στο νοσοκομείο του Βόλου.

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΓΕΤ ΚΑΙ ΜΠΕΟ

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ

Ο ΒΟΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑ

 

Αναρχική Ομάδα Ελευθεριακής Ανάβασης

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License