Οργή και αγανάκτηση εργαζομένων ενάντια στην κατάργηση 8ωρου και του χτυπήματος της απεργίας. Παρά την συνεχόμενη προβοκαταρολογία από τα καθεστωτικά ΜΜΕ οι κινητοποιήσεις της προηγούμενης Πέμπτης απέδειξαν την δυναμική απέναντι στο παραμυθάκι εξουσιαστών και ΜΜΕ. Οι εργαζόμενοι δε θέλουν να μετατραπούν σε σύγχρονους δούλους. Από την άλλη οι εργατοπατέρες των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ χρόνια υπονομεύουν τις αγωνιστικές διαθέσεις. Υποχρεωτική ηλεκτρονική πλέον ψηφοφορία για απεργία αλλά και ποινικοποίησή της. Μεγαλύτερη συρρίκνωση μέσου εργατικού εισοδήματος, ενίσχυση κεφαλαίου και εργοδοτικής αυθαιρεσίας, όπως και υποβάθμιση εργασιακών σχέσεων. Μείωση μισθολογικού κόστους με κατάργηση 8ωρου και κόστους υπερωριών. Συλλογικές συμβάσεις σε περαιτέρω αποδυνάμωση. Υπάκουα στρατιωτάκια σε μια εργασιακή γαλέρα. Η παραπέρα πλέον απελευθέρωση απολύσεων αν συνδυαστεί με τις προβλέψεις για μαζικές απολύσεις το επόμενο διάστημα, αοιτελεί τεράστιο δώρο για την εργοδοσία. Η διευθέτηση του χρόνου εργασίας θα καθορίζεται όχι από Συλλογική Σύμβαση Εργασίας αλλά ανάμεσα σε εργαζόμενο και αφεντικό. Παρέχοντας τη δυνατότητα στα αφεντικά να επιβάλλουν 10ωρη ημερήσια εργασία. Τετάρτη  16-6 ετοιμάζονται να φέρουν το νομοσχέδιο τερατούργημα.

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

blackblockvolosblogspot.com      

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License