Το πολύπαθο ζήτημα με την καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ Βόλου συνεχίζεται αμείωτο. Μιια κατάσταση και ένα επιχειρηματικό συμβόλαιο που ξεκίνησε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έχοντας την κάλυψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του τοπικού Δήμου και όλων των τοπικών θεσμικών λαμόγιων. Αριστερές βέβαια και δεξιές κυβερνήσεις συνεχίζουν αυτό το καταστροφικό έργο μοιράζοντας καρκίνο κάτι που θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Ολοι αυτοί είναι υπαίτιοι για το αίσχος που συντελείται εδώ και χρόνια. ΜΕ απόφαση πρόσφατη το Υπουργείο Περιβάλλοντος επεκτείνει το δικαίωμα της ΑΓΕΤ να ξεφορτώνει στο λιμάνι του Βόλου ως και 25. 000 τόνους σκουπίδια κάθε μήνα. Επιμένουν δε να αγνοούν την πρόσφατη μελέτη του Μετσόβιου Πολυτεχνείου σχετικά με το πρόβλημα της δημιουργίας καρκινογόνων ενώσεων όπως οι διοξίνες σε τσιμεντοβιομηχανίες. Να υποφέρει δηλαδή ο λαός επειδή μια εταιρεία έχει οικονομικό όφελος από μια επικίνδυνη πρακτική. 

ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License