Την Πέμπτη 22/4/2021 εκδικαστηκε η αίτηση αναστολής της απόφασης απέλασης του συντρόφου Errol μέχρι την εκδίκαση της αναστολής της απέλασης του. Η αίτηση έγινε δεκτή, και ο σύντροφος Errol δεν μπορεί να απελαθει από τους κρατικούς μηχανισμους ως τη δικασιμο της αναστολής της απέλασης, η οποία ακόμα δεν έχει οριστεί.

«Η απόφαση της απέλασης του συντρόφου Errol είναι ξεκάθαρα πολιτική και συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο μιας πάγιας εκδικητικής τακτικής που επιβάλλουν οι κυβερνητικοί μηχανισμοί του εκάστοτε καθεστώτος, απέναντι σε αναρχικούς αγωνιστές και αγωνίστριες, καθώς και σε όλους όσους μάχονται ενάντια σε κάθε καταπίεση. Κάθε πολιτικός εχθρός της εξουσίας θα πρέπει να απομακρύνεται και να φυλακίζεται με στόχο την αδράνεια και τον αφοπλισμό του.»

(από το κείμενο της Συνέλευσης αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Εrrol)

  • Η υπόθεση του Errol ως κομμάτι της ευρύτερης καταστολής (+Eng)

         https://athens.indymedia.org/post/1611667/

ΚΑΝΕΝ@ ΣΥΝΤΡΟΦ@ ΜΟΝ@ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ

ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

 

Ανοιχτή Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License