Τον Νοέμβρη του 2019 συλλαμβάνεται ο Σταθόπουλος για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας......με αφορμή ανώνυμο τηλεφώνημα. Η υπόθεση βέβαια γίνεται πρώτο θέμα στα αστικά κανάλια με κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζουν. Αρχίζοντας τα παραμύθια για εγχώρια τρομοκρατία....και τα συναφή. Στην περίπτωση του Σταθόπουλου ποινικοποιείται η αλληλεγγύη στην βοήθεια που παρείχε στον Χατζηβασιλειάδη που ήταν τραυματισμένος. Μετά από 16 μήνες προφυλάκισης στις φυλακές Λάρισας, ξεκινάει η δίκη του, σε μία δίκη όπου δικάζουν την έννοια της αλληλεγγύης. Η οποία γίνεται βίωμα δείχνοντας τον τρόπο ενάντια στην καταπίεση, και απάντηση απέναντι στην καταστολή. Αποτελεί ορόσημο του ανατρεπτικού χώρου ως αντιστεκόμενοι άνθρωποι. Από την άλλη βλέπουμε τα λαμόγια εξουσιαστές και αφεντικά να αλωνίζουν.....ατιμώρητοι σε πλήθος σκανδάλων.......

Από τη μεριά μας αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε κυβέρνηση δεξιά, αριστερή και οποιασδήποτε απόχρωσης. Στεκόμαστε πλάι ο ένας στον άλλο με αλληλεγγύη, αγάπη και αποφασιστικότητα.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ Β. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License