Κομοτηνή-Ανάρτηση πανό

Την Παρασκευή 16 Απριλίου πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με πανό και τρικάκια στην πλατεία της Κομοτηνής όπου βρίσκεται το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, δείχνοντας έτσι την στήριξη μας απέναντι στον αγώνα των υγειονομικών και την ανάγκη για άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

post image

Μέσα σε ένα χρόνο παρατεταμένου lockdown η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να ενισχύει τους κρατικούς μηχανισμούς καταστολής με προκηρύξεις,διαθέτοντας υπέρογκα ποσά τόσο σε αστυνομικό εξοπλισμό όσο και σε στρατιωτικό (νέα αυτοκίνητα άσφαλειας,περιπολικά,αεροπλάνα Rafael κ.α)πλουτίζοντας ταυτόχρονα τα ΜΜΕ με σκοπό την κατευθυνόμενη πληροφόρηση.Αποκορύφωμα της δήθεν σοβαρής διαχείρισης της πανδημίας η ενοικίαση μη λειτουργικών αστικών λεωφορείων σπαταλώντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, κλείνοντας τα μάτια απέναντι στο ΕΣΥ που αγκωμαχάει και πολεμάει μόνο του το τέρας της πανδημίας.Τι κάνει η κυβέρνηση για τη δημόσια υγεία;Καμία πρόσληψη υγειονομικού προσωπικού.Κανένα μέτρο προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό εξού και αρκετοί θάνατοι ανάμεσα τους από covid 19. Καμία πρόβλεψη για δημιουργία κλινων ΜΕΘ.Συνεχείς υπερωρίες και εξουθένωση υγειονομικού προσωπικού λόγω της υποστελέχωσης του.Εκδικητικές απολύσεις συνδικαλιστών εργαζομένων στον τομέα της υγείας.Καμία επίταξη ιδιωτικών κλινικών συνδυαστικά πάντα με τη συνήθη τακτική της για ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα της υγείας.Πρόκειται για μια διαχείριση της πανδημίας που αποσκοπεί αποκλειστικά στην διασφάλιση και ενίσχυση του κεφαλαίου,αδιαφορώντας παντελώς για την υγεία και τις ανάγκες του λαού αφήνοντας τον έρμαιο και απροστάτευτο τόσο απεναντι στον covid 19 όσο και στην εξαθλίωση και την φτώχεια που το καπιταλιστικό σύστημα δημιουργεί.

Την Παρασκευή 16 Απριλίου πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με πανό και τρικάκια στην πλατεία της Κομοτηνής όπου βρίσκεται το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, δείχνοντας έτσι την στήριξη μας απέναντι στον αγώνα των υγειονομικών και την ανάγκη για άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ

ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Αναρχικός Τομέας Κομοτηνής

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License