1ος κύκλος δράσεων της αντικρατικής καμπάνιας για τα 200 χρόνια | Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων - Καματερού


post image

1ος κύκλος δράσεων της καμπάνιας για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821

Στο πλαίσιο του 1ου κύκλου δράσεων της αντικρατικής/αντιεθνικιστικής καμπάνιας που διεξάγουμε για τα 200 χρόνια από την αστικοδημοκρατική επανάσταση του 1821 προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις στα δυτικά προάστια με αναρτήσεις πανό στην κεντρική πλατεία Καματερού, στον πευκώνα Αγίων Αναργύρων και στην κεντρική είσοδο του πάρκου τρίτση. Ταυτόχρονα, πανό αναρτήθηκαν σε πανεπιστήμια της Αθήνας, συγκεκριμένα στο Γεωπονικό και στην Φιλοσοφική σχολή στην πανεπιστημιούπολη. Επισυνάπτονται φωτογραφίες και τα πρώτα φέιγ βολάν που εκτυπώθηκαν για τους σκοπούς της καμπάνιας.

Το κείμενο μας για το ιστορικό πλαίσιο και τον χαρακτήρα της επανάστασης του 1821 καθώς και για την έναρξη της καμπάνιας βρίσκεται εδώ.

Ούτε Φέουδα - Ούτε Κοινοβούλια

Μόνη λύση η Κοινωνική Επανάσταση

Αναρχισμός ή Βαρβαρότητα

Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ιστότοπος: protaanka.espivblogs.net

Επικοινωνία: protaanka@espiv.net & facebook

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License